Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Σέρρες: Οδύσσεια για πεντάχρονο κορίτσι που χτυπήθηκε με πέτρα στο κεφάλι σε παραλία – Στιγμές πανικού


Ένα νέο περιστατικό με ατύχημα που συνέβη στην παραλία Οφρυνίου , ήρθε να αναδείξει και πάλι το πρόβλημα της λειτουργίας στο Πολυδύναμο Ιατρείο, καθώς το Σάββατο 4 Ιουνίου, ένα μικρό 5χρονο κορίτσι χτυπήθηκε από πέτρα στο κεφάλι και ο πατέρας του όταν το πήγε για τις πρώτες βοήθειες, το βρήκε κλειστό.

Ευτυχώς τελικά τις πρώτες βοήθειες τις παρείχε ο ναυαγοσώστης από το beach bar και στη συνέχεια η μικρή μεταφέρθηκε στο ΚΥ Ροδολίβους. Με τους παραθεριστές να είναι πολύ ανήσυχοι για την κατάσταση που επικρατεί.

Αυτά δήλωσε ο πατέρας της μικρής Θεμιστοκλής Μουλάκης μιλώντας στην τηλεόραση Επιλογές. Ενώ ο φαρμακοποιός της περιοχής κ. Δήμος Βίτσιος ανέφερε ότι μετά από πολλές παρεμβάσεις που γίνανε για το συγκεκριμένο θέμα, την Δευτέρα 6 Ιουνίου διορίστηκε νέος μόνιμος γιατρός στην Παραλία Οφρυνίου για όλη τη διάρκεια του έτους.

Βέβαια το πρόβλημα δεν λύνεται καθώς ο γιατρός είναι ένας και δεν θα μπορεί να λειτουργεί τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα. Ο κ. Γιάννης Μπαλίτης μάρτυρας του περιστατικού με το μικρό 5χρονο κοριτσάκι ανέφερε ότι η ανάγκη ύπαρξης γιατρών είναι επιτακτική και επέρριψε ευθύνες στην κεντρική διοίκηση του νομού Καβάλας. 

 https://www.thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.