Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Π.Ε Σερρών : Συνάντηση Σπυρόπουλου με την Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών Λευκωσίας κα Άννα Αριστοτέλους,


Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος υποδέχθηκε σήμερα 9 Ιουνίου 2022 στο γραφείο του στο Διοικητήριο την Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών Λευκωσίας κα Άννα Αριστοτέλους, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών κ. Παναγιώτη Καρίπογλου. Η κα Αριστοτέλους επισκέπτεται την πόλη μας, κατόπιν κοινής προσκλήσεως της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Σερρών και του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών, στο πλαίσιο ευρύτερης συνεργασίας για την γνωριμία και ανταλλαγή απόψεων για τα σωφρονιστικά συστήματα, που ισχύουν σε Ελλάδα και Κύπρο.
Ο Αντιπεριφερειάρχης, υποδεχόμενος την κα Διευθύντρια, τόνισε πόσο σημαντικό είναι το γεγονός να βρίσκονται γυναίκες σε θέσεις ευθύνης και μάλιστα ενός τόσο σημαντικού τομέα, όσο αυτός του σωφρονισμού και επανένταξης των κρατουμένων στην κοινωνία και κάλεσε την κα Αριστοτέλους να επισκεφθεί και πάλι τις Σέρρες στο μέλλον, ώστε να γνωρίσει καλύτερα την περιοχή μας.
Στο τέλος της επίσκεψής της ξενάγησε την κα Αριστοτέλους στην αίθουσα «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ» του Διοικητηρίου και της επέδωσε αναμνηστικά δώρα για την επίσκεψή της.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.