Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Το ερώτημα της ημέρας : Τι συμβαίνει με την δωρεα του Στάθη Κουτμερίδη ????

 


 

 

 

 

Τον περασμένο Μάρτιο ο πρώην βουλευτής Στάθης Κουτμερίδης με επιστολή του στον δήμο Σερρών έκανε γνωστή την πρόθεση του για δωρεά αγάλματος στην πόλη των Σερρών  ,ένα άγαλμα με μητέρα που θα κρατάει στην αγκαλιά της ένα μωρό . Μάλιστα στην επιστολή προτεινόταν να τοποθετηθεί στην κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων . Ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο έκανε δεκτό το αίτημα για δωρεά  του πρώην βουλευτή .

Μαθαίνω οτι προσφάτως ο δήμος Σερρών έλαβε επιστολή από το Ωνάσειο Ιδρυμα με την οποία γίνεται γνωστή οτι το ίδρυμα δωρίζει στον δήμο το άγαλμα ( κόστους 15.000 ευρώ )

Αυτό λοιπόν ανατρέπει την κατάσταση , αφού πλέον  θα πρέπει να υπάρξει νέα απόφαση του δημοτικού συμβουλίου .Καθώς  η  πρώτη απόφαση αφορούσε αποδοχή δωρεάς από τον κ Κουτμερίδη .Ενώ τώρα η δωρεά προέρχεται από το ίδρυμα .Επίσης δημιουργούνται και νέα δεδομένα .Καθώς θα πρέπει να υπάρξει σύνταξη μελέτης για τον χώρο τοποθέτησης του αγάλματος και της διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου .

Και βεβαίως μπαίνουν μια σειρα ερωτημάτων αφού στην επιστολή του ο κ Κουτμερίδης δεν ανέφερε οτι το κόστος του αγάλματος θα πληρωνόταν από το Ωνάσειο Ίδρυμα .

Ευχαρίστως να δημοσιεύσουμε την απάντηση του κ Κουτμερίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.