Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Δήμος Νέας Ζίχνης : Έκτατο δημοτικο συμβούλιο παρουσια Κώστα Καραμανλή και Παν Σπυρόπουλου


 
 
 
 
Έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νέας Ζίχνης με την παρουσία του υπουργού υποδομών και μεταφορών Κώστα Καραμανλή και του αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σπυρόπουλου 
Για το τι συζητήθηκε ο Κώστας Καραμανλής έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης :
Μετείχα σήμερα στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νέας Ζίχνης, όπου παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη, Παναγιώτη Σπυρόπουλου, όλων των μελών, των φορέων αλλά και πολιτών της περιοχής, ο Δήμαρχος Παντελής Μπόζης παρουσίασε το σύνολο των έργων που έχουν εγκριθεί, χρηματοδοτηθεί και υλοποιούνται στα διοικητικά του όρια τα τελευταία τρία χρόνια.
Είναι γεγονός ότι στον Δήμο Νέας Ζίχνης βρίσκεται σε εξέλιξη ένα πολύ μεγάλο πακέτο έργων αναβάθμισης υφιστάμενων υποδομών, δημιουργίας νέων αλλά και εργασιών αντιπλημμυρικής θωράκισης και εγγείων βελτιώσεων που έχει ανάγκη η περιοχή.
Η ικανοποίηση είναι μεγάλη καθώς όπως αποδεικνύεται Κεντρική Διοίκηση, Περιφέρεια και Δήμος έχουν εργαστεί αρμονικά και πολύ αποτελεσματικά. Έτσι μέσα σε τρία χρόνια προχωράνε έργα που είχαν να γίνουν δεκαετίες.
Η Νέα Ζίχνη με τη συμβολή όλων αλλάζει, αναβαθμίζεται και γίνεται πιο σύγχρονη και πιο φιλική για το περιβάλλον και τους κατοίκους της.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.