Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Αθάνατο SERRAISTAN : Έκκληση να πετάνε τα σκουπίδια μέσα στους κάδους


 

 

 

Θα μπορούσε να εκληφθεί και ως τρολια όμως οι εικόνες μας πείθουν οτι είναι αλήθεια .Επειδή μάλλον κάποιοι δημότες δεν καταλαβαίνουν ποια είναι η χρήση των μεγάλων μεταλλικών δοχείων που βρίσκονται τοποθετημένα σε διάφορες περιοχές του δήμου .Ο Δήμος Σιντικης με ανακοίνωση του ενημερώνει οτι είναι κάδοι απορριμμάτων και εκει θα πρέπει να πετάνε τα απορρίμματα τους και όχι να τα αφήνουν δίπλα

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Σιδηροκάστρου, Αγκίστρου, Αχλαδοχωρίου & Προμαχώνα κ.Παναγιώτης Σαββίδης και η Πρόεδρος Σιδηροκάστρου κα Αθανασίου Αγγελίδου απευθύνουν έκκληση στους δημότες να μην εναποθέτουν τα ογκώδη αντικείμενα εκτός των μεγάλων μεταλλικών κάδων, που έχουν τοποθετηθεί για αυτό το λόγο στο Σιδηρόκαστρο.

Συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Σιντικής προχώρησαν σε καθαρισμό του χώρου, ο οποίος δεν θυμίζει σε τίποτα τη δυσάρεστη εικόνα που παρουσίαζε μέχρι πρότινος, για αυτό και γίνεται για ακόμη μια φορά έκκληση σε όλους να είναι προσεχτικοί με τη ρίψη των απορριμμάτων τους.

Προκειμένου να αποφύγουμε τέτοιες εικόνες, αλλά και να προφυλάξουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας, η εναπόθεση να γίνεται μόνο εντός των κάδων.

Σε κάθε περίπτωση, οι δημότες που θέλουν είτε να ενημερωθούν αναφορικά με τα σημεία που βρίσκονται μεταλλικοί κάδοι για τα ογκώδη αντικείμενα, είτε επιθυμούν να απορρίψουν τα ογκώδη αντικείμενά τους ή τα μπάζα, θα πρέπει να καλέσουν πρώτα στο Δήμο στο τηλέφωνο 23233 50200.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.