Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Δήμος Αμφίπολης : Κώστας Μελίτος - Κρίμα

 


 

 

 

 

Με αφορμή την αποτυχία του δήμου Αμφίπολης να βραβευθεί η παραλία της  Κυανής ακτής των Κερδυλιών με γαλάζια σημαία .Ο πρώην δήμαρχος Κώστας Μελίτος  εξαπολύει τα βέλη του στην δημοτική αρχή .Αφού όπως αναφέρει ο δήμος << αντί να δημιουργεί καλύτερες συνθήκες και προοπτικές ανάπτυξης του παραλιακού μετώπου , επιβαρύνει την κατάσταση ακόμη περισσότερο με την πλήρη απαξίωση της παραλιακής ζώνης >>

Το σχόλιο του κ Μελίτου

Κρίμα !!!
Είναι άδικο και για τους επαγγελματίες της περιοχής , που δίνουν έναν τιτάνιο αγώνα να κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους , παρόλο τις αντίξοες πανευρωπαϊκές οικονομικές συνθήκες .
Ο Δήμος Αμφιπολης αντί να δημιουργεί καλύτερες συνθήκες και προοπτικές ανάπτυξης του παραλιακού μετώπου , επιβαρύνει την κατάσταση ακόμη περισσότερο με την πλήρη απαξίωση της παραλιακής ζώνης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.