Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Οι Σερραίοι του Απόστολου ( όλα τα ονόματα )

 


 

 

 

 

 

Δεν έχουμε εκλογές μόνο στους δήμους αλλά και στην περιφέρεια άσχετα αν ο Απόστολος Τζιτζικώστας τις έχει καταστήσει τυπική διαδικασία . Όπως με πληροφορει λοιπόν ο σμπίρος  μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχει καταρτισθεί το ψηφοδέλτιο των υποψηφίων της ΠΕ .

Εκ νέου υποψήφιοι ο αντιπεριφερειάρχης κ Παναγιώτης Σπυρόπουλος και ο κ Δημήτρης Καριπίδης .

Ο πρόεδρος του Επιμελητηριου κ Μαλλιαράς μετά την παράταση  της θητείας του μέχρι το τέλος του 2023 δεν θα είναι υποψήφιος .Ερωτηματικό οι κκ Μπαλαξης και Περιστέρη οι οποίοι θα επιστρατευθούν αν παραστεί ανάγκη.

Ο κ Τέλης Δεβελάσκας θα είναι εκ νέου υποψήφιος .

Τα νέα πρόσωπα μέχρι στιγμής. Ο πρώην δήμαρχος του Καποδιστριακου δήμου Λευκώνα Θόδωρος Γεωργιάδης .Ο πρώην υποψήφιος ( έχασε την εκλογή στις λεπτομέρειες ) δημοτικός σύμβουλος Σερρών κ Νεκτάριος Κανακάρης και το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και πρώην υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κ Φωτεινη Βαδικόλλια  .Αναζητείται ακόμη μια γυναίκα και υποψήφιος προερχόμενος από την Φυλλιδα. Το σενάριο υποψηφιότητας του κ Μπασδάνη δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες καθώς η φιλοσοφία του ψηφοδελτίου έχει και την ηλικιακή ανανέωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.