Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Δήμος Σερρών : Κοιτα να μαθαίνεις - ¨¨Τους δίνει συνταξη ¨¨ ο Χρυσάφης


 

 

 

 

 Μπαίνουμε στην τελευταία χρονιά της θητείας της δημοτικής αρχής στο δήμο Σερρών ( έρχεται καλοκαίρι και σβήνουν οι μηχανές οπότε πάμε για τον προσεχή Σεπτέμβριο ). Σε καθαρά πολιτικό επίπεδο αν κάνουμε μια ανασκόπηση των τριών χρόνων υπάρχει ένας νικητής και αυτός είναι ο δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης .Καθώς όπως όλα δείχνουν από τους υπολοίπους 5  αρχηγούς των παρατάξεων της αντιπολίτευσης οι 4 σίγουρα και ίσως και οι πέντε δεν θα είναι παρόντες ( ως υποψήφιοι δήμαρχοι ) στις εκλογές του 2023 .

Ο Αντώνης Γεωργούλας είχε την πολιτική γενναιότητα να ανακοινώσει την διάλυση της ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΠΕΖΩΝ.

Στην Λαϊκή Συσπείρωση το δεν είναι ευχαριστημένοι με τον Παύλο Φαρμάκη είναι μια επιεικής έκφραση  .Στις εκλογές του 23 άλλος θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος .

Η Αριάδνη Παπαφωτίου είναι αρχηγός παράταξης χωρίς παράταξη . Και το να είναι εκ νέου υποψήφια δήμαρχος με τα σημερινά δεδομένα φαντάζει πολιτικά αδύνατο .

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ Πρωτοβουλία Σερραίων έχει διαλυθεί ( και ας μην το λένε )  και ο Ηλίας Γκότσης ή θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ή θα αποσυρθεί.

Τέλος  ο Στέφανος Φωτιάδης έχει κλείσει τον κύκλο του στην αυτοδιοίκηση και η παράταξη του με τα όσα ακούγονται οδεύει προς το χρονοντούλαπο της αυτοδιοικητικής ιστορίας ..

Βέβαια δεν το λες και υγιες για την δημοκρατια να μην υπάρχει αντιπολίτευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.