Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Σύριζα Σερρών : Στους δύο χωράνε άλλοι δύο τουλάχιστον

 


 

 

 

 

Σε θέση μάχης τα κόμματα  καθώς είμαστε ήδη σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο .Λογικό και οι βουλευτές και οι επίδοξοι υποψήφιοι  να οργανώνουν τα γραφεία τους και να χαράσσουν την στρατηγική προσέγγισης των ψηφοφόρων  .Στην Σερραϊκή Συριζαιικη πολυκατοικία θεωρούν ( οι περισσότεροι ) οτι οι δύο πρώτες θέσεις θα παιχθούν μεταξύ του βουλευτή Λευτέρη Αβραμάκη και του υποψηφίου και το 2019 Κώστα Καρπουχτσή .Στις εκλογές του 2019 η διαφορά τους ήταν κάτω των 400 ψήφων . Για την Αφροδίτη Σταμπουλη οι προβλέψεις  δεν φαίνεται να είναι ( με τα σημερινά δεδομένα ) καλές .

Βέβαια μπορεί ο Μάρκος Μπόλαρης ( και η πιθανή του υποψηφιότητα ) να ¨¨ στοιχειώνουν ¨¨ τους συντρόφους  .Όμως ο κίνδυνος για τους ¨΄δύο μονομάχους ¨¨ δεν φαίνεται να προέρχεται μόνο από τον Μάρκο Μπόλαρη .Αφού αν επαληθευτούν οι φήμες για τα πρόσωπα του ψηφοδελτίου .Τότε η εξίσωση  της κάλπης πιθανόν να είναι δευτέρου βαθμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.