Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ¨¨Τους ενώνει ο δήμαρχος ¨¨ ...¨¨τους χωρίζει η καρέκλα ¨¨ ...¨¨ τους προσπερνουν τα γεγονότα ¨¨


 

 

 

 Στον τρίτο χρόνο η θητεία της δημοτικής αρχής στο δήμο Σιντικής . Και αν ένα είναι διαπιστωμένο είναι οτι οι τρεις της αντιπολίτευσης (Παναγιωτίδης, Φυταγκουρίδου, Λούγγος ) έχουν αποκτήσει κοινό βηματισμό και σχεδόν έχουν ενώσει τις δυνάμεις του ασκώντας από κοινού αντιπολίτευση στην δημοτική αρχή του Φώτη Δομουχτσίδη. Υπο το πρίσμα της πολιτικής λογικής ( και με τον νέο εκλογικό νόμο )  θα ήταν  απολύτως φυσιολογικό αν οι τρεις παρατάξεις ενωνόταν ορίζοντας ένα επικεφαλής και από τώρα θα ήταν έτοιμοι για την κάλπη του 2023 .Ομως οι δυνάμεις τους παραμένουν κατακερματισμένες  με το ερώτημα να πλανάται στην αυτοδιοικητική Ιερουσαλήμ της Σιντικής ποιοι από τους τρεις θα καταφέρουν να περάσουν την πόρτα του πρωτοδικείου ή ποιοι θα είναι εκ νέου υποψήφιοι δήμαρχοι. Και αν οι τρεις δεν φαίνεται να ¨¨τα βρίσκουν οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι ( και όχι μόνο ) των παρατάξεων τους κινούνται σε εντελώς διαφορετική λογική αναζητώντας πρόσωπο που θα τους ενώσει .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.