Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Δήμος Σιντικής : Επανασυστήνεται η ΟΕΒΕΣ


Η επανασύσταση της Ομοσπονδίας Σιντικής, που υφίστατο μέχρι και το 2016, ήταν το βασικό θέμα συζήτησης μεταξύ του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ, Γ. Καββαθά και του Δημάρχου Σιντικής, Φώτη Δομουχτσίδη, ο οποίος υποδέχθηκε μετά χαράς τον Πρόεδρο, στο Δημαρχείο Σιντικής, το μεσημέρι της Τετάρτης (18/5/2022).
Από την πλευρα του ο Δήμαρχος υποστήριξε πως ανάλογο ενδεχόμενο, με τη στήριξη των επαγγελματιών της Σιντικής και τη συνεργασία του Δήμου, θα ήταν ευχής έργον για τη στήριξη του επιχειρείν της περιοχής. Για τα δημοτικά τέλη ενημέρωσε πως προχώρησε σε μείωση τελών, ύψους 20% και παρόλες τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν για τη βιωσιμότητα του Δήμου εν μέσω ενεργειακής κρίσης, με συνεχιζόμενες αυξήσεις σε ρεύμα και νερό, ο Δήμος Σιντικής συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό των τοπικών ελεύθερων επαγγελματιών, υιοθετώντας σχετικές ευνοϊκές ρυθμίσεις απορρόφησης των προστιθέμενων αυξήσεων.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν και επαγγελματίες του Σιδηροκάστρου αλλά και συνεργάτες του Δημάρχου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.