Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

ΝΟΔΕ Σερρών : Ο Καραμανλής και οι υπόλοιποι


 

 

 

 Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει λέει ο λαός μου θύμισε ο σμπίρος . Και συνεχίζοντας με ρώτησε  ( στα τρία περίπου κυβέρνησης της ΝΔ ) ποιος εκ των τεσσάρων βουλευτών της Σερραϊκής γαλάζιας πολυκατοικίας   έκανε έναν απολογισμό του έργου της κυβέρνησης στον νομό .

Διότι παρά τις καθυστερήσεις υπάρχουν τα εξής δεδομένα

1. Για την αντιπλημμυρική προστασία και βελτίωση του οδικού δικτύου έχουν δοθεί πολλά χρήματα τόσο στην περιφέρεια όσο και στους 7 δήμους.

2. Έχουν δρομολογηθεί εγγειοβελτιωτικά έργα.

3. Στο επίπεδο των υποδομών η ψυχιατρική κλινική θεμελιώθηκε και προχωρά η κατασκευή , κολυμβητήριο στο πάρκο Ομόνοιας , δικαστικό μέγαρο , νέο κτήριο για την πυροσβεστική , παρεμβάσεις σε σχολικά κτήρια και κατασκευή νέων  .Βρίσκονται σε φάση διεκπεραίωσης των γραφειοκρατικών σταδίων ( αλλά έχουν εξασφαλισμένη χρηματοδότηση πράγμα που σημαίνει οτι θα κατασκευαστούν )

Όλα τα παραπάνω άκουσες (Εκτός του υπουργού Κώστα Καραμανλή ). Οι υπόλοιποι τρεις να τα αναφέρουν ????? 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.