Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ¨¨¨ Άνθρακες ο θησαυρός ¨¨¨

 


 
 
 
 
Δυστυχώς, η μακαριότητα στην οποία ζει η τοπική μας κοινωνία , η αδράνεια και η γενική ησυχία , κοστίζουν μια ακόμη φορά στην πόλη και στον νομό.
Αντίθετα, οι αντιδράσεις στην Καβάλα και στη Θεσσαλονίκη , σύσσωμων των φορέων και των πολιτικών, εξασφάλισαν τη μη αλλαγή της κατάστασης (για φέτος τουλάχιστον) τμημάτων του Διεθνούς Πανεπιστημίου .
Έτσι και παρά τη θετική εισήγηση του Πρύτανη και της Διοικούσας Επιτροπής , η κυβέρνηση υπαναχώρησε και στο μηχανογραφικό δελτίο για τη νέα χρονιά 2022-2023 που κυκλοφόρησε πριν λίγο ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ μεταφορά τμήματος στις Σέρρες, αντίθετα παραμένουν τα τμήματα που θα καταργούνταν και θα μεταφέρονταν από τη Θεσσαλονίκη και την Καβάλα .
Σήμερα λοιπόν ο Υπουργός Άμυνας και βουλευτής Καβάλας πανηγυρίζει (και καλά κάνει) για την παραμονή του υπό κατάργηση τμήματος Φυσικής στην πόλη του , ενώ εμείς στις Σέρρες φαίνεται ότι ασχολούμαστε με πιο σοβαρά πράγματα...
Διότι την πρόταση της Διοικούσας Επιτροπής για την μεταφορά τμημάτων στις Σέρρες έπρεπε να την πάρει πάνω της η κοινωνία μας και οι ταγοί της και να διεκδικήσουν τα τμήματα αυτά μέχρι τέλους
Για πολλοστή όμως φορά πρυτάνευσε η αδιαφορία και γι αυτό να μην απορεί κανένας που η κατρακύλα συνεχίζεται .
Παναγιώτης Καρίπογλου 
Πρόεδρος ΔΣ Σερρών  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.