Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

ΚΕΔΗΣ : Βράβευση των μαθητών του μουσικού σχολείου


Tους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Σερρών για τη συμμετοχή τους στον “Ύμνο των Σερρών”, βράβευσε η Δημοτική Αρχή Σερρών κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής 13 Μαΐου 2022 στο Μουσικό Σχολείο.
Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) κ. Χρυσάνθη Παλάζη Τσοχατζίδη ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές αλλά και τους γονείς τους για τη συμμετοχή τους και την παρουσίαση ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας του ύμνου των Σερρών και τους χάρισε ένα αναμνηστικό ενθύμιο.
Τον Σερραίο δημιουργό του Ύμνου και Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών κ. Γιώργο Ανδρέου, βράβευσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδα 1821 - Σέρρες 2021 και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασίλης Κατιρτζόγλου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.