Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Στην Ηράκλεια ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς


Η αξιοποίηση του πρωτογενούς τομέα και των

συγκριτικών πλεονεκτημάτων της ευρύτερης περιοχής της Ηράκλειας, μέσω της εφαρμογής στοχευμένων στρατηγικών σχεδίων, ήταν από τα βασικά θέματα συζήτησης μεταξύ του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ, Γ. Καββαθά και του Δημάρχου της Ηράκλειας, Γιώργου Κουτσάκη, όσον αφορά στη στήριξη των επαγγελματιών και του τοπικού επιχειρείν.

Ο Γ. Καββαθάς βρέθηκε στην Ηράκλεια ως τελευταίος σταθμός στην 3ημερη περιοδεία του στην Π.Ε. των Σερρών, ενώ αμέσως αργότερα έχει προγραμματιστεί η ομιλία του προς τους επαγγελματίες της Ηράκλειας, ως καλεσμένου της Ένωσης Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Ηράκλειας και Περιφέρειας.
Παρόντες στη συζήτηση, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ, Σ. Κοτσαμπάς, ο Α' Αντιπρόεδρος, Ντίνος Βλαχόπουλος και ο Νικόλαος Βάκας, Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Ηράκλειας και Περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.