Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Δήμος Σιντικής: Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε τα περίπτερα της διοργάνωσης «ΡΟΥΠΕΛ 1941-Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ»


Τη δική τους συμβολή στις εκδηλώσεις «ΡΟΥΠΕΛ 1941 – Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ» είχαν οι εκθέτες των περιπτέρων που τοποθετήθηκαν στο χώρο του ΡΟΥΠΕΛ. Οι χιλιάδες κόσμου που επισκέφτηκαν το πρωί της Κυριακής 15 Μαΐου 2022 το Οχυρό, για να θαυμάσουν το αναβιωτικό δρώμενο, επισκέφτηκαν τα περίπτερα για να ενημερωθούν, μεταξύ άλλων, για τη διοργάνωση, τις ομορφιές του Δήμου Σιντικής, αλλά και τις ποιοτικές υπηρεσίες σε διαμονή, σίτιση και διασκέδαση, που μπορούν να λάβουν από τους τοπικούς επιχειρηματίες.

Από την πρώτη στιγμή τα περίπτερα προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών, όπως και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, με τον Δήμαρχο Σιντικής κ.Φώτη Δομουχτσίδη να ευχαριστεί όλους τους εκθέτες, που και αυτή τη φορά, υπερέβαλαν εαυτούς για να εξυπηρετήσουν τους χιλιάδες επισκέπτες.

Στο χώρο των περιπτέρων βρισκόταν η Γραμματεία της εκδήλωσης, προκειμένου να εξυπηρετεί τον κόσμο που θα απευθυνόταν εκεί.

Το περίπτερο της Στενωπού προμήθευε αναμνηστικά μπλουζάκια και αναμνηστικές κούπες της διοργάνωσης.

H Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Σιδηροκάστρου τους ταξίδεψε στις ομορφιές της περιοχής, προσφέροντας τις καλύτερες επιλογές για διανομή, σίτιση και διασκέδαση.

Το δικό του ξεχωριστό περίπτερο είχε το Οχυρό Ρούπελ.

-Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν.Σερρών παρουσίασε εκθέματα της συλλογής του θεματικού του μουσείου.

-Στο Περίπτερο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, εκτέθηκαν αντικείμενα του Β’ΠΠ, ενώ ο κόσμος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να φωτογραφηθεί με τον πολεμικό εξοπλισμό του 1940.

-Δικό του περίπτερο είχε και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός του Περιφερειακού Τμήματος Σερρών, τα μέλη του οποίου ενημέρωναν τους επισκέπτες για το έργο και τη σημαντική του προσφορά στο Β’ ΠΠ.

-Στρατιωτικά συλλεκτικά είδη, αναμνηστικά και εκθέματα είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν και να αποκτήσουν και από τα περίπτερα όπου φιλοξενήθηκαν οι συλλέκτες Ζηβωνής Αθανάσιος και Τζελεπίδης Ιωάννης.

-Η αναβιωτική ομάδα «Kampfgruppe «Süden» H.R.G.» κατάφερε να συναρπάσει τον κόσμο με εκθέματα και διοράματα γερμανικού σταθμού πρώτων βοηθειών του Β’ΠΠ.

Σε όλους θερμές ευχαριστίες για τη συμμετοχή! Ραντεβού του χρόνου!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.