Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Η απορια της ημέρας : Αυτο πόσο κόστισε σύντροφοι ????


 

 

 

Κάποτε στο SERRAISTAN ξεκίνησε η κατασκευή του πάρκινγκ βαρέων οχημάτων .Με χρήματα από ευρωπαϊκό πρόγραμμα.Μάλιστα το πλάνο έκανε λόγ0 μέχρι και για κατασκευή ξενοδοχείου .Τώρα πόσα χρήματα κόστισε ??? Δεν γνωρίζουμε

Το τι έγινε διαβαστε τη συνέχεια από ρεπορτάζ του ΣΕΡΡΑΙΚΟΥ ΘΑΡΡΟΥΣ

 

 Δεν λειτουργεί  από το 2006. Το 2006 υπάρχει ο τελευταίος ισολογισμός. Μία εταιρεία διαλύεται όταν για τρία συνεχή χρόνια οι ισολογισμοί είναι αρνητικοί. Η εταιρεία ξεκίνησε να λειτουργεί από το 2002 επί δημαρχιακής θητείας Ζ. Μητλιάγκα, τότε υπογράφτηκαν οι συμβάσεις και  καθορίστηκαν τα ποσοστά συμμετοχής των εταίρων. Στην ΑΕ που δημιουργήθηκε 25% είχε ο Δήμος Σερρών, 25% το ΚΤΕΛ, 25% το ΚΤΕΑΛ, τα φορτηγά αυτοκίνητα κατείχαν μετοχές ύψους 20%  και 5% των μετοχών ανήκε στο σωματείο των Ταξί «Ο Άγιος Χριστόφορος». Το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο ήταν 60 χιλιάδες ευρώ. Το 2005 έγινε μία περαιτέρω αύξηση της τάξης των 30 χιλιάδων ευρώ και τα χρήματα αυτά δόθηκαν ως εξής: Δεκαπέντε χιλιάδες ευρώ έδωσε ο Δήμος Σερρών και δεκαπέντε χιλιάδες το ΚΤΕΛ, οι υπόλοιποι δεν συμμετείχαν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.Από το 2005 και μετά δεν συνεδρίασε ποτέ το Δ.Σ. και από το 2006 η εταιρεία παύει να υπάρχει. Δεν κατατίθενται ούτε ισολογισμοί.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.