Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Δήμος Σερρών : Η Αριάδνη ..η Χιονάτη οι επτα νάνοι και ο κακος λύκος


 
 
 
Επι του απολογισμού πεπραγμένων του δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη τοποθετήθηκε η επικεφαλής της Δύναμης Σερραίων Αριάδνη Παπαφωτίου η οποια μίλησε στο ΔΙΚΤΥΟ .
Η τοποθετηση της κ Παπαφωτιου
"Για μιά στιγμή νομίσαμε οτι ζούμε στην Ιδανική Πόλη, με έξυπνα παγκάκια γύρω μας, Παιδικές Χαρες, γέφυρες, Μοναδα Λιπασματολάσπης, Γηπεδα και Γυμναστήρια, Πάρκα ζώων, Αρδευτικά δίκτυα και βιοκλιματικά Κολυμβητήρια, βραβευμένη πόλη με καθαρές γειτονιές, Μουσεία και Κέντρα Νεότητας και γύρω μας άνθρωποι γελαστοί, χαρούμενοι και ευγνώμονες … 
 
...και μετά ο κ. Χρυσάφης δυστυχώς ολοκλήρωσε την παρουσίασή του και …η Χιονάτη κλείδωσε τους νάνους στο ντουλάπι και το’ σκασε με τον Κακό Λύκο!!  
-----------
--Μακάρι οι Σερραίοι να έβλεπαν ΕΡΓΑ με τα κονδύλια που ισχυρίστηκε οτι εξασφάλισε στα 2,5 χρόνια που διοικεί τον Δήμο, κονδύλια που βλέπουν μόνο οι εργολάβοι στους οποίους αναθέτει απευθείας ο κ. Χρυσάφης. 
--Μόνο τον περασμένο Δεκέμβριο, οι απευθείας αναθέσεις που έκανε (δλδ σε άτομα επιλογής του) ηταν 800.000 ευρώ. ΜΟΝΟ τον Δεκέμβριο του 2021!! 
-----------------------------
Μάλιστα, με την "πατέντα" του ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ, έφτασε να αναθέτει απευθείας εργολαβίες 500 και 200 χιλιάδων ευρώ, όπως πχ η Γέφυρα του Τσέλιου που δύο χρόνια μετά την πλημμύρα είναι ακόμη στα μερεμέτια ή τα δύο κοντέινερ που τα βάφτισαν "Νηπιαγωγεία"!! 
--Με την διαδικασία του ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ανατέθηκαν τα έργα, αλλά δεν ολοκληρώνονται και με κατεπείγοντα τρόπο!! 
---------------------------- 
Οι απευθείας αναθέσεις ζημιώνουν το Ταμείο του Δήμου επειδή χάνονται οι εκπτώσεις που εξασφαλίζονται με τον Διαγωνισμό, χρήματα που θα μπορούσαν να γίνουν πρόσθετα έργα.  
----------------------------- 
--Η 2ετία της πανδημίας ηταν κρουνός με χρηματοδοτικές ευκαιρίες για τους Δήμους. Νέα χρηματοδοτικά προγράμματα άνοιξαν και κονδύλια δόθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες. 
 
--Είναι καλό να έρχονται χρήματα σε ένα  Δήμο. Και άριστο το να γίνεται χρηστή διοίκηση και τα χρήματα να γίνονται ΕΡΓΑ που θα απολαμβάνουν οι δημότες. Εργα όμως, κι όχι ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
----------------------------
Εμείς, εργαζόμαστε και προτείνουμε έναν Δήμο που να ξέρει προς τα πού θέλει να πάει. 
--Όχι με έργα αποσπασματικά που δεν θα έχουν συνέχεια και σύνδεση ή με δράσεις που γίνονται για να εξυπηρετήσουν τις απευθείας αναθέσεις της Δημοτικής Αρχής. 
 
--Το Πρόγραμμά μας, είναι ένα ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  για τον Δήμο μας. 
 
Ένα Σχέδιο με αναπτυξιακή αντίληψη, που θα εφαρμόζει πρωτοποριακές πρακτικές εξέλιξης σε όλους τους τομείς της ζωής και της οικονομίας του Δήμου μας και θα οδηγεί στην σύγχρονη πόλη που νοιάζεται και προστατεύει τον δημότη. 
Που τον κρατάει στον τόπο του και δεν τον διωχνει".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.