Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

ΔΗΠΕΘΕ Σερρών : Πρεμιέρα θεατρικής παράστασης Γης Αερικά


Τη νέα παραγωγή της Εταιρείας Θεάτρου Enigma “ΓΗΣ ΑΕΡΙΚΑ” θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι Σερραίοι το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022 στις 9 το βράδυ, στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου «Αστέρια».

Πρόκειται για μια παράσταση βασισμένη σε κείμενα των Κ. Παλαμά, Ν. Καζαντζάκη & Η. Βουτιερίδη.
Στην παράσταση συνυπάρχουν τρεις διαφορετικές ηρωίδες: την Τρισεύγενη (από το ομώνυμο έργο του Κωστή Παλαμά), την Ηλιογέννητη (από το ομώνυμο έργο του Ηλία Βουτιερίδη) και τη Σμαράγδα (από το έργο Πρωτομάστορας του Νίκου Καζαντζάκη, που στηρίζεται στο δημοτικό ποίημα “Το Γεφύρι της Άρτας”). Η δραματουργική επεξεργασία έχει τη σφραγίδα της Αστερόπης Χαριτίδου, η σκηνοθεσία του Κυριάκου Δανιηλίδη. Παίζουν: Κυριάκος Δανιηλίδης, Κατερίνα Κασελίμη, Αστερόπη Χαριτίδου. Φωτογραφίες: Κατερίνα Καρούλια

Η είσοδος για το κοινό θα πραγματοποιείται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης συνδυαστικά με αστυνομική ταυτότητα ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας .
Οι ανήλικοι θεατές 4 έως 17 ετών δύναται να προσκομίζουν εναλλακτικά κατά την είσοδό τους, εργαστηριακό τεστ με την μέθοδο PCR ισχύς 72ωρών, ή rapid test ισχύς 48ωρών ή self test τελευταίου 24ώρου. Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

ERTNEWS

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.