Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Η απορία της ημέρας : Ποιος αυτοδιοικητικος........... ¨¨τρούπωσε ¨¨¨ ?????


 

 

 

 

¨¨Σκληρός ¨¨ όσο η καρδιά ενος μαρουλιού ( που λέει και η διαφήμιση ) .Αποδείχθηκε  αυτοδιοικητικος. Καθώς οι απειλές του για αντάρτικο  ,καθότι έμεινε εκτός της μοιρασιάς των καρεκλών ( οι οποίες συνοδεύονται με βαρβάτες αντιμισθίες για να μην ξεχνιόμαστε ) έσβησαν γρήγορα  .Όπως λοιπόν με πληροφορεί ο σμπίρος  το τελευταίο διάστημα ο αυτοδιοικητικος εμφανίζεται ιδιαίτερα μαλακωμένος για να μην πω εκ των πλέον ένθερμων υποστηρικτών του πολιτικού του προϊσταμένου.Βέβαια επειδή πάντα όλα έχουν την εξήγηση τους  με πληροφόρησε ο σμπίρος οτι μετά από μια αναζήτηση εις τα μαύρα τα κατάμαυρα βιβλία της ΔΙΑΥΓΕΙΑ .Διαπίστωσε οτι ¨¨ η αδικία ¨¨ σε βάρος του αυτοδιοικητικου αποκαταστάθηκε .Καθώς καρέκλα μπορεί να μην πήρε αλλά βρέθηκε καλοπληρωμένη θέση στην οποία τον βόλεψαν .

 

  ΥΓ : Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.