Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Δήμος Σερρών : Παρα την πληθώρα νομικων συμβούλων τα λάθη συνεχίζονται


 
 
 
 
 
--Χαιρόμαστε πολύ για την δικαίωση των δύο υπαλλήλων-αμεα της #ΚΕΔΗΣ που ο κ. Χρυσάφης, η κ. Παλάζη και τα διορισμένα από αυτούς μέλη του ΔΣ της Επιχείρησης, ήθελαν κατ' εξαίρεση να απολύσουν.
--Λυπόμαστε όμως για την ίδια την ΚΕΔΗΣ και τους προαναφερόμενους Δημοτικούς εκπροσώπους, που οι Αποφάσεις τους ακυρώνονται για μία ακόμη φορά.
--Τουλάχιστον, λειτουργούν σωστά οι υπερκείμενες ελεγκτικές Αρχές και αποκαθιστούν το δίκαιο και την τάξη.
----------------------------
Υ.Γ. Η προσωπική μου ικανοποίηση είναι πως ως τότε μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΗΣ, ψήφισα αρνητικά.
Τα επιχειρήματά μας μάλιστα όπως καταγράφηκαν στα Πρακτικά αλλά και η ανάδειξη των ψευδών νομικών ισχυρισμών που χρησιμοποίησε η κ. Παλάζη για να απολύσει τις δύο εργαζόμενες, αξιοποιήθηκαν από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση στην 5σέλιδη Απορριπτική της Απόφαση. Χαιρόμαστε.
---------------------------
ΑΙΡΙΑΔΝΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ  
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ Κάνουμε δεκτή την προσφυγή των και ης κατά της αρι0.97/2021 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία <<Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών>> και_ακυρώνουμε την ανωτέρω απόφαση, για τους ειδικότερους λόγους που αναφέρονται στο σκεπτικό της παρούσης απόφασης"


 

2 σχόλια:

  1. Nτροπή και έλλειψη αξιοπιστίας . Που είναι τώρα η Πρόεδρος με ύφος χιλιων καρδυναλλίων να βγεί στα κανάλια για να εξαγγείλει κάτι ? Ελλειψη εμπειρίας στα αυτοδιοικητικά , αν ήταν στον ιδιωτ.τομέα οι δικηγόροι θα είχαν πάει σπίτια τους. Εδώ συνεχίζουμε να τους πληρώνουμε απο τον κρατικό προϋπολογισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά ρε παιδιά ποιους ψηφίσατε;;; έχουν κάνει ποτέ κάτι σωστό εδώ και 3 χρόνια; έχουν πάρει όλους τους δικηγόρους για νομικούς συμβούλους και πάλι όλα λάθος τα κάνουν. Λάθη που κοστίζουν στον Σερραίο Δημότη. Να βγει ο Δήμαρχος να εξηγήσει στους Σερραίους τι πάει λάθος. Δεν θυμάμαι πότε Δημοτική αρχή να κάνει τόσα λάθη και να έχει τόσο περιορισμένων δυνατοτήτων Δημοτικούς Συμβούλους. Είμαι 55 ετών. Μακάρι να διαβάσει το σχόλιο μου ο Δήμαρχος. Όλα αυτά τα γράφω καλοπροαιρετα προς βελτίωση της δημοτικής ομάδας στις επόμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.