Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Να πείτε και ένα ευχαριστώ στον Σύριζα


 

 

Πολλές αντιδράσεις είχε προκαλέσει η απόφαση για την εφαρμογή του συστήματος της απλής αναλογικής στις εκλογές της αυτοδιοίκησης . Δυο χρόνια μετά (  και με τις αλλαγές που έχει κάνει ο πρώην υπουργός Θεοδωρικάκος  και έλυσε το πρόβλημα διακυβέρνησης των δήμων ).Οι δήμαρχοι όλοι οφείλουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σύριζα . Καθώς ο μειωμένος αριθμός δημοτικών συμβούλων που εξέλεξαν ( εξαιτίας του εκλογικού νόμου )  τους έλυσε τα χέρια .Αφου για όλους ( τους εκλεγμένους )  έχει θέσεις ευθύνης  οπότε δεν υπάρχουν και γκρίνιες .Διότι πάντα τέτοια εποχή στα μισά της θητείας όταν γινόταν και οι αλλαγές .Αίφνης κάποιοι ( που έμεναν εκτος κυβέρνησης )ανακάλυπταν πόσο κακοί ήταν οι δήμαρχοι ( αν γίνομαι αντιληπτός ).Και αρχίζαν οι κινήσεις αντιπολίτευσης.Ενω τώρα όλα καλά όλα ανθηρα . 

2 σχόλια:

  1. Ο εθελοντισμός τί απέγινε ? Αυτό δεν υπόσχονται όλοι προεκλογικά ? Οτι θα δουλέψουν για το κοινό όφελος ουχί για το προσωπικό τους. Αιδώς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα χα !! Σας πήρανε όλοι χαμπάροι. Μαύρο στα μαυρογιαλύρο την άλλη φορά. Μην πάθουμε όλοι αμνησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.