Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Π.Ε Σερρών : Αποκατάσταση του τεχνικού στην είσοδο του οικισμού Αγίας Ελένης


Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου ««Αποκατάσταση του τεχνικού στην είσοδο του οικισμού Αγίας Ελένης»», υπέγραψαν την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021, ο Aντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος και ο ανάδοχος εργολάβος.
Η διάρκεια κατασκευής του έργου, προϋπολογισμού 250.000,00€, είναι δέκα πέντε (15) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης και προβλέπεται να γίνουν εργασίες αποκατάστασης του τεχνικού που βρίσκεται στην είσοδο του οικισμού Αγίας Ελένης με κατεύθυνση προς Σκούταρι.
Σύμφωνα με την σύμβαση, θα γίνουν εργασίες καθαίρεσης του υπάρχοντος τεχνικού και κατασκευή νέου, στην ίδια θέση, χωρίς να αλλάξουν τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά της επαρχιακής οδού και θα κατασκευαστεί νέο τεχνικό.
Παράλληλα, θα αποκατασταθεί και το οδόστρωμα εκατέρωθεν του τεχνικού, θα γίνει καθαρισμός των τάφρων απορροής όμβριων, θα τοποθετηθούν νέα κιγκλιδώματα, καθώς και πινακίδες σήμανσης του τεχνικού, ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλή κίνηση των οχημάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.