Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

ΚΙΝ.ΑΛ Σερρών : Ανδρουλάκη στηρίζει ο πρόεδρος


 
 
 
 
 
 
Υπέρ της υποψηφιότητας του Νίκου Ανδρουλάκη τάσσεται ο πρόεδρος οτυ δικηγορικού συλλόγου Σερρών Παναγιώτης Καρίπογλου .Ο πρόεδρος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει οτι το ΚΙΝΑΛ << έχει μια ευκαιρία να επανέλθει με σοβαρότητα στο πολιτικό στερέωμα.
Με στιβαρή φωνή , σύγχρονα επιχειρήματα , νέες ιδέες και ανανέωση στην πράξη . Αυτή η ευκαιρία λέγεται Νίκος Ανδρουλάκης >>
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ  
 
Την προσεχή Κυριακή το ΚΙΝΑΛ , δηλαδή το ΠΑΣΟΚ , έχει μια ευκαιρία να επανέλθει με σοβαρότητα στο πολιτικό στερέωμα.
Με στιβαρή φωνή , σύγχρονα επιχειρήματα , νέες ιδέες και ανανέωση στην πράξη .
Αυτή η ευκαιρία λέγεται Androulakis Nikos .
Σέβομαι και εκτιμώ όλους τους συνυποψηφίους για την αρχηγία.
Όμως ο Νίκος είναι το όχημα για την επάνοδο στην επιφάνεια ενός κόμματος που λιθωρήθηκε άδικα περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο κόμμα .
Ενός κόμματος που άλλαξε την ελληνική κοινωνία και επέτρεψε στον μικρομεσαίο να δει το παιδί του σήμερα επιστήμονα που διαπρέπει .
Που έδωσε δικαιώματα στη γυναίκα , η οποία μέχρι το 1983 νομικά θεωρούνταν υποχείριο του άντρα .
Όσες και όσοι διατηρούμε μια θετική ανάμνηση από το ΠΑΣΟΚ και πιστεύουμε στην αναγκαιότητα της ανασύνταξης του δημοκρατικού και πατριωτικού Κέντρου , όπως το ίδρυσε ο Ελευθέριος Βενιζέλος και το συνέχισαν οι διάδοχοι της παράταξης , οφείλουμε να στηρίξουμε την προσπάθεια του Νίκου Ανδρουλάκη με τρόπο μαζικό στις εσωκομματικές εκλογές .
Και μετά την εκλογή του θα περιμένουμε αυτά που εξαγγέλλει : ανανέωση , ελπίδα και προοπτική .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.