Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Δήμος Βισαλτίας : Χάσαμε την αντιπολίτευση


Λιγότερο από δύο χρόνια για τις επόμενες εκλογές και στον δήμο Βισαλτίας αρχίζει να διαφαίνεται οτι το πρόβλημα δεν θα το έχει η δημοτική αρχή αλλά η αντιπολίτευση .Καθώς η επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ Πλιάκου σε συνέντευξή της άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφια .Στο ίδιο μήκος κύματος μαθαίνουμε οτι κινείται και η κ Ρακιτζή .Οπότε με τα δεδομένα αναζητείται κάποιος ο οποίος θα μπορέσει να σχηματίσει ισχυρή παράταξη. Η κάποιος εκ των κκ Τζιάγκαλου και Δουβίτσα να καταφέρει να ενώσει τα κομμάτια των παρατάξεων της αντιπολίτευσης .Πάντως μέχρι στιγμης ο χρόνος ( που είναι και αδυσώπητος τρέχει υπερ του Θανάση Μασλαρινού

1 σχόλιο:

  1. Oλοι τους είναι για τα μπάζα. Η παρέα του δημάρχου καλά κρατεί αφού έχουν καλοβολευθεί όλοι οι υποψήφιοι και μή σε έμμισθες θέσεις. Ολοι αμείβονται , χρησιμοποιούν υπηρεσιακά αυτοκίνητα ολες τις ημέρες της εβδομάδας και το Σ/Κ., δεν υπάρχει αντιπολίτευση να τους ελέγξει , ο κόσμος όμως βλέπει . Μόνο για φιγούρα, βόλτες , προβολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.