Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Δήμος Εμμανουήλ Παππά : Τα έργα του υπουργείου υποδομών επιθεώρησε ο Κώστας Καραμανλής


Την Κοινότητα Νέου Σουλίου επισκέφθηκε ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής όπου τον υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος κ Δημήτρης Νότας, ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Γιωργος Κουντιος, ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Βρεττας ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Χρήστος Τσούκαλος και ο δημοτικός σύμβουλός κ. Δεδουσης
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών της επέκτασης του Δημοτικού σχολείου του Νέου Σουλίου όπου θα εγκαινιαστεί στο 1ο εξάμηνο του 2022.
Επίσης ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο και τον ειδικό του συνεργάτη για τα σχέδια του νέου βρεφονηπιακού σταθμού της κοινότητας όπου θα δημοπρατηθεί τον Ιανουάριου του νέου έτους.
Ο κ. Υπουργός εξέφρασε την ικανοποίηση του τόσο για την γρήγορη πορεία υλοποίησης ενός πολύ σημαντικού έργου για την παιδεία-εκπαίδευση του τόπου, όσο και για την ωρίμανση της διαδικασίας δημοπράτησης του νέου βρεφονηπιακού σταθμού, προϋπολογισμού 1.956.000€

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.