Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Ηλίας Γκότσης :Την ωρα ποιοι κάποιοι επιλέγουν τον δρόμο της συγκυβέρνησης - Αντιπολίτευση με περηφάνεια και αξιοπρέπεια


 

 

 

 

 

Αιχμηρότατο το δελτίο τύπου του επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Σερραίων Ηλία Γκότση ο οποίος απαντώντας στα όσα ακούστηκαν κατα την διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Σερρών .Τονίζει με νόημα << Την ωρα ποιοι κάποιοι επιλέγουν τον δρόμο της συγκυβέρνησης -  Αντιπολίτευση με περηφάνεια και αξιοπρέπεια >>

 

Ηλίας Γκότσης

Επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων:

«ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!»

 

 

Η αποχή από το συμβούλιο με τα τρία κορυφαία θέματα: Τεχνικό πρόγραμμα – Ισολογισμός - Προϋπολογισμός σε τρεις ξεχωριστές συνεδριάσεις την ίδια ημέρα είναι μια πολιτική απόφαση. Μία πολιτική διαμαρτυρία για την ασέβεια της Δημοτικής Αρχής προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον εμπαιγμό προς τους δημοτικούς συμβούλους.

Θεωρούμε ότι τα κορυφαία θέματα τα υποβάθμισε η Δημοτική Αρχή και τα εισήγαγε με προχειρότητα. Όλοι στην παράταξη, που πήραμε αυτή την πολιτική απόφαση, είμαστε περήφανοι γιατί απλά δεν συγκυβερνούμε, αλλά στεκόμαστε πολιτισμένα και με αξιοπρέπεια στο θεσμό της αντιπολίτευσης!!!

 

 Ηλίας Γκότσης

Επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων

 

 

4 σχόλια:

  1. Ας πούμε ένα σενάριο.
    Η παράταξη Αγγελίδη-
    -Γκοτση,Χράπα κλπ
    Είναι γνωστό ότι ψήφισε την δεύτερη Κυριακή Χρυσάφη, το είπε άλλωστε ο Αγγελίδης, ψηφίζω Χρυσάφη με δυό χέρια.
    Μετά πριν αλλάξει ο νόμος για την διοίκηση - αυτοδιοίκηση, και η μειοψηφία γίνει πλειοψηφία, περίμενε τα ανταποδοτικά τέλη της συνδιοικησης, όμως άλλαξε ο νόμος, και η αγάπη έγινε μίσος (πολιτικό - αυτό διοικητικό) και πλέον είναι αυτοδιοικητικοί αντίπαλοι φοβεροί.
    Ο Αγγελίδης έγινε εχθρός, ο Γκότσης στην αφάνεια,
    Και τώρα έγιναν βασιλικότεροι του Βασιλέως, στην αντιπολίτευση.
    Τελικά γελάς ή κλαίς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα δεν είδατε ακόμα...
      Η παράταξη ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ για πρωινό τους έχει.
      Με λουλουδάκια και λαμπάκια δεν μπορείς να σταθείς...

      Διαγραφή
  2. Κάτι για Φωτιάδη που ήτανε αντιπολίτευση απο την αρχή και μετά στην αφάνεια εντελως ? Λαλίστατος επι Αγγελίδη. Τα υπονοούμενα σου για ανταποδοτικά τέλη συνδιοίκησης αν μπορείς να μας τα εξηγήσεις καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιωπή για τις απευθείας αναθέσεις παντός τύπου ..την χρηματοδότηση φωτιστικών led ...τις προσλήψεις 4 μηνών με ανανέωση των ημετέρων ...τις πράξεις εφαρμογής σχεδίων πόλης...κ.α σε μια κατεύθυνση πολιτικής ανταποδοτικότητας έτσι απλά για να μην κρυβόμαστε στην σκιά μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.