Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

ΔΕΥΑΣ :Ερώτημα Χύτα - Ποιος πληρώνει το νερο ?????


Με επιστολή του προς την Δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης του δήμου Σερρών .Ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Νιγρίτας Δημήτρης Χύτας διαμαρτύρεται καθώς όπως αναφέρει
<< διαμαρτύρομαι για την σπατάλη που γίνεται σε νερό ύδρευσης (χλωριωμένο) για τον ψεκασμό των καλλιεργούμενων εκτάσεων από τους αγρότες. Ενδεικτικά σας αναφέρω ότι στην δημοτική κοινότητα Σκουτάρεως, για να ψεκαστούν οι καλλιεργούμενες εκτάσεις δαπανώνται περίπου 1.220.000 lt πόσιμου νερού χωρίς αυτό να χρεώνεται σε κανέναν.>>

 

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΧΥΤΑ 

 

 

Κύριε Πρόεδρε,

Ως πρόεδρος του ΤΟΕΒ Νιγρίτας παρακολουθώ τα τοπικά διαμερίσματα Κ.Καμήλα - Βαμβακούσα - Σκούταρι - Πεπονιά – Κωνσταντινάτο – Aγία Ελένη , τα οποία έχουν αγροκτήματα και στον ΤΟΕΒ Νιγρίτας.

Ως κάτοικος Σερρών διαμαρτύρομαι για την σπατάλη που γίνεται σε νερό ύδρευσης (χλωριωμένο) για τον ψεκασμό των καλλιεργούμενων εκτάσεων από τους αγρότες. Ενδεικτικά σας αναφέρω ότι στην δημοτική κοινότητα Σκουτάρεως, για να ψεκαστούν οι καλλιεργούμενες εκτάσεις δαπανώνται περίπου 1.220.000 lt πόσιμου νερού χωρίς αυτό να χρεώνεται σε κανέναν.

Η πρόταση μου είναι να ενταχθούν όλες αυτές οι υδροληψίες στον αγροτικό εξηλεκτρισμό και η κατανάλωση να επιβαρύνει τον χρήστη - αγρότη σύμφωνα με την δήλωση ΟΣΔΕ του καθενός.





ΧΥΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Κάτοικος Σερρών

 

3 σχόλια:

  1. Μεγαλο απόπιμα της Δημ αρχης Χρυσάφη που ήθελε να μας παρουσιάσει το νερο ως πολύτιμο αγαθο και οχι στην σπαταλη του. Δεν ξερω αν ηταν ενήμερος ο κ. Δημαρχος για την σπατάλη του πόσιμου νερου ή ο προεδρος επαραξε αυθαίρετα. Οπως και να εχει ο Δημαρχος φερει ευθύνη γιατι εκ του νόμου προεδρος της ΔΕΥΑΣ και του Αυτοκινητοδρομίου είναι ο ιδιος ο Δημαρχος και αν θελει αυτος ορίζει αντικαταστάτη. Πολύ σοβαρό θέμα και πρέπει να ρωτηθεί ο Δημαρχος στο ΔΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το νερό ζητάει ο Δήμαρχος να πληρώνουμε πανάκριβα στα χωριά? Αυτό το νερό που το πετάνε? Λίγο έλεος! Ποιός πήρε την ευθύνη να γίνει η σπατάλη του πόσιμου νερού?????????????? Απαράδεκτοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα χωριά οι περισσότεροι έχουν κάνει πριν από το ρολόι-μετρητή της παροχής παράκαμψη τύπου by pass και ποτίζουν χωράφια, μπαχτσεδες, αυλές, στην υγεία των κορόιδων των Σερραίων που είναι και οι μόνοι τελικά που πληρώνουν. Άλλωστε έχουν μάθει να είναι κορόιδα από καιρό τώρα! (βλ. μαχαλάς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.