Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Δήμος Σερρών : ¨¨Η νέα κυβέρνηση ¨¨ ( ολα τα ονόματα )


 

 

 

Στο τέλος της εβδομάδος ή στις αρχες της επόμενης θα κάνει γνωστές τις αποφάσεις του ο δήμαρχος; Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης  για το κυβερνητικο σχήμα στο δήμο .

Σ΄΄υμφωνα με οσα  έχει συλλέξι ο σμπίρος 

Παραμανένουν στις θέσεις τους Σπύρος Μισιρλης , Γιώργος Νυχτοπάτης, Δημήτρης Σιαμάγκας, Σωτηρία Πάνου και Παναγιώτης Καρακολίδης , Γιάννης Τουρτούρας

Παραμένουν η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Χρυσάνθη Παλάζη , της ΔΕΥΑΣ Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος .

Ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Ιωάννης Γάτσιος αναλαμβάνει πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ στην θέση του στην προεδρια του ΔΗΠΕΘΕ τοποθετείται ο πρόεδρος των σχολικων επιτροπών κ Σαββας Ρίζος

Ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Ιωαννης Δεσποτίδης αναλαμβανει πρόεδρος των σχολικων επιτροπών και εντεταλμένος σύμβουλος εθελοντισμου .

Ο Δημήτρης Μερετουδης αναλαμβάνει χρέη αντιδημάρχου .

Αποχωρει ο αντιδήμαρχος κ Γιώργος Καδής , ενω ερωτηματικο υπάρχει για την τύχη του αντιδημάρχου Κώστα Δινάκη , του άμισθου αντιδημάρχου Γιώργου Ταιρη και για το ποιος θα καλύψει την θέση του προέδρου του Αυτοκινητοδρομίου.

Επίσης αλλαγές θα υπάρξουν και στα μέλη της οικονομικής επιτροπής και πιθανον στα ΔΣ των υπολοίπων οργανισμών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.