Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Δήμος Εμμανουήλ Παππά : Συνεχίζεται το συμπόσιο γλυπτικής


Συμπόσιο Γλυπτικής στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών! Ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά ξεπερνά τα καθιερωμένα και επικεντρώνεται στην καλλιέργεια της αισθητικής του Δήμου και στην προσέλκυση κοινού! Δέκα σημαντικοί Έλληνες γλύπτες φιλοτεχνούν 10 έργα μεγάλων διαστάσεων, τα οποία θα κοσμήσουν σύντομα τον Δήμο και την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών !!! Μην χάσετε την ευκαιρία να παρευρεθείτε στο 1ο Συμπόσιο Γλυπτικής Εμμανουήλ Παπάς, στη διάρκεια του οποίου θα έχετε τη δυνατότητα να συνομιλήσετε με τους Γλύπτες και να μάθετε περισσότερα για την τέχνη της γλυπτικής. Η πρώτη ομάδα φιλοτεχνεί στον προαύλιο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου Νέου Σκοπού από το πρωί έως τη Δύση του ηλίου και η δεύτερη στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου Εμμανουήλ Παππά.

 Το Συμπόσιο ξεκίνησε στις 12 Ιουλίου, με τη συμμετοχή 10 γλυπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα ολοκληρωθεί στις 30 και 31 Ιουλίου με την παρουσίαση των γλυπτών και δύο συναυλίες στις ΤΚ Ν.Σκοπού και Εμμανουήλ Παππά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.