Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

ΚΕΔΗΣ : 1.488 ευρώ στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ για προβολη των ΚΔΑΠ


Με απόφαση της προέδρου της ΚΕΔΗΣ Χρυσάνθης Παλάζη εγκρίνεται η Απευθείας Ανάθεση παροχής υπηρεσιών για την προβολή των δομών Κ.Δ.Α.Π.
και Κ.Δ.Α.Π. ΜΕΑ της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.Σύμφωνα με την απόφαση η ανάθεση γίνεται στην  εταιρεία ΕΠΙΛΟΓΕΣ INTERMEDIA – ΠΕΤΡΙΔΗΣ
ΓΕΩΡ. ΙΩΑΝΝΗΣ»,  Χρυσοχώραφα Σερρών.
2. Η ανάθεση αφορά την παροχή υπηρεσιών για την προβολή των δομών Κ.Δ.Α.Π. και Κ.Δ.Α.Π. ΜΕΑ της Κ.Ε.ΔΗ.Σ., ενόψει των αιτήσεων προς την Ε.Ε.Τ.Α.Α. και των εγγραφών στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής κι Επαγγελματικής Ζωής». Η εν λόγω υπηρεσία θα περιλαμβάνει την προβολή τηλεοπτικού σποτ – trailer, διάρκειας 50sec, για τις δράσεις και τις δραστηριότητες των Κ.Δ.Α.Π. και Κ.ΔΑ.Π. ΜΕΑ
στον τηλεοπτικό σταθμό ΕΠΙΛΟΓΕΣ της πόλης των Σερρών (10 προβολές ημερησίως), από τις 22 Ιουλίου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου. Επίσης, ο τηλεοπτικός σταθμός ΕΠΙΛΟΓΕΣ θα προβάλει τακτικά τις δομές Κ.Δ.Α.Π. και Κ.Δ.Α.Π. ΜΕΑ της Επιχείρησης, τις δράσεις, τις ανακοινώσεις και τις εκδηλώσεις τους τόσο στο τηλεοπτικό του πρόγραμμα όσο και διαδικτυακά στις ιστοσελίδες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ομίλου του. 

3. O χρόνος παράδοσης της ανάθεσης ορίζεται έως την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021.

4. Η συνολική αξία της ανάθεσης ανέρχεται στο ποσό των 1.488,00€
συμπεριλαμβανομένου του Φ.ΠΑ

ΕΔΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.