Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

ΕΠΣ Σερρών : Κατέθεσε την υποψηφιότητα του ο Νίκος Κατσαβάκης ( όλοι οι υποψήφιοι )

 


Με τον χρόνο να μετρά πλέον αντίστροφα  για τις εκλογές ( στις 30 Ιουνίου ) για την ανάδειξη νέου διοικητικου συμβουλίου στην ΕΠΣ .Ο Νίκος Κτσαβάκης συνοδευόμενος από τους μέχρι πρότινος αντιπροέδρους  κκ Νταούδη και Βότση . Κατέθεσε σήμερα το πρωι το ψηφοδέλτιο με τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων . 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ 

Με την καταληκικη ημερομηνία καυταθεσης υποψηφιοτητων να είναι η Τρίτη 22 Ιουνίου .Αναμένεται το τι θα πράξει ο απερχόμενος πρόεδρος κ Σάκης Χατζηπαντελής 

 

12 ημέρες απομένουν, για την εκλογική αναμέτρηση της τοπικής ένωσης ποδοσφαίρου στις Σέρρες!

Οι δυο παρατάξεις που θα κατεβουν υποψήφιες, είναι του νυν προέδρου Σάκη Χατζηπαντελή και του Νίκου Κατσαβάκη που έρχεται με φόρα ως φρέσκος παράγοντας αλλα με σημαντική και επιτυχημένη θητεία στον Πανσερραϊκό.

Τα έμπειρα στελέχη που πλαισιώνουν τον Νίκο Κατσαβακη μαζί με την όρεξη των νέων παραγόντων, κλείδωσαν εδώ και μέρες το ψηφοδέλτιο μαζί με τις 18 υποψηφιότητες του ΔΣ και της εξελεγκτικής επιτροπής.

Η προθεσμία κατάθεσης ψηφοδελτίου, λήγει την προσεχή Τρίτη 22/6 και σήμερα στα γραφεία της ΕΠΣ Σερρών έγινε η τελική επικαιροποίηση, απο τον γραμματέα Κώστα Αδαλή και τους Κώστα Βότση, Κώστα Νταούδη και Νίκο Κατσαβάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.