Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ¨¨Οντισιον ¨¨ για υποψηφίους δημάρχους


 Σε χρώμα βαθύ γαλάζιο ( από πολιτικής άποψης ) η Σερραικη αυτοδιοίκηση καθώς εκ των 7 Σερραίων δημάρχων οι εξι προέρχονται από την γαλάζια πολυκατοικία. Ενώ και ο 7ος στηρίχθηκε από ενοίκους της ,μια στήριξη που ήταν καθοριστική για την τελική νίκη. Όμως επειδή η σοφή λαϊκή ρήση λέει οτι η πέτρα έρχεται από κοντά , κάποιοι εκ των 7 είναι ¨¨ πολιτικά ενοχλητικοί ¨¨  για ένοικο ή ενοικους εις στην γαλάζια πολυκατοικία .Οι οποίοι έχουν αρχίσει εδω και καιρό να αναζητούν φερέλπεις υποψηφίους που θα τους κοντράρουν στις εκλογές του 2023 .Μάλιστα επειδή αυτές οι δουλειές έχουν πολλαπλούς στόχους ήδη άρχισε η σκόπιμη διαρροή ονομάτων με στόχο κάποιοι να συνετιστούν πολιτικά  . Μέχρι στιγμής το όλο εγχείρημα στέφεται από πλήρη αποτυχία , καθώς άπαντες θυμίζουν μια μικρή..... πολλή μεγάλη λεπτομέρεια .Οτι προ των αυτοδιοικητικών εκλογών θα στηθούν και άλλες κάλπες και ίσως τα πράγματα αντιστραφούν διότι όπως σοφά λεει ο λαός

Λαγός την φτέρην έσειε, κακό της κεφαλής του!

2 σχόλια:

  1. ΑΚΡΙΒΏΣ ΤΟ ΑΝΤΊΣΤΡΟΦΟ ΙΣΧΎΕΙ
    ΌΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΎΝ ΟΙ ΔΉΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΊ ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΘΑ ΤΎΧΟΥΝ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΈΣ.
    ΑΝ ΚΡΑΤΉΣΟΥΝ ΟΥΔΕΤΕΡΌΤΗΤΑ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΣΤΆΣΗ ΘΑ ΚΡΑΤΉΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΌΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
    ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΟΥΝ ΥΠΈΡ ΚΆΠΟΙΟΙ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΚΆΠΟΙΟΥΣ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΘΑ ΛΆΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2019 ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΛΔ ......

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.