Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Δήμος Ηράκλειας : Αναστολη των απαιτήσεων από την ΔΕΥΑ


Με ομόφωνη απόφαση της η οικονομική επιτροπή του δήμου Ηράκλειας αποφάσισε . Την αναστολή, λόγω οικονομικής αδυναμίας της ΔΕΥΑΗ, των απαιτήσεων η οποίες προκύπτουν από το από 30/6/2020 Ιδιωτικό συμφωνητικό του Δήμου Ηράκλειας με την ΔΕΥΑ Ηράκλειας κατά δύο έτη, αρχομένης από 31/12/2022 ώστε αυτές να πάψουν να είναι ληξιπρόθεσμες.

 2.Την επανασύνταξη του βεβαιωτικού καταλόγου, ο οποίος συνετάχθη με βάση το παραπάνω συμφωνητικό και την τροποποίηση ως προς τον χρόνο αποπληρωμής της οφειλής, αρχομένης αυτής από 31/12/2022 και σε τέσσερεις μηνιαίες δόσεις .  

3.Τη διαγραφή τυχόν επιβληθεισών προσαυξήσεων επί των οφειλών. 

 4.Στο παραπάνω χρονικό διάστημα και έως την 31/12/2022 οι Υπηρεσίες του Δήμου (Τεχνική, Οικονομική σε συνεργασία με τις αντίστοιχες της ΔΕΥΑ Ηράκλειας να ελέγξουν και να συμφωνήσουν σε κοινώς αποδεκτές οφειλές με έγγραφες βεβαιώσεις, όπως αυτό ορίζει από το από 30/6/2020 ιδιωτικό συμφωνητικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.