Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Δήμος Σερρών : Τη νταλίκα ξέχασες αντιδήμαρχε


 Την δημοτική αρχή καταγγέλλει για αδιαφορία ο πρώην αντιδήμαρχος Χρήστος Γρηγοριάδης ο οποίος με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δείχνει την τρύπα που έχει ανοίξει στο πρανές του οδοστρώματος στην Ανάγεννηση  εκφράζοντας την αγωνία του για πιθανό ατύχημα ,Θα συμφωνήσουμε οτι πρέπει άμεσα να διορθωθεί η κατάσταση. Αλλά από το σημείο να περάσει μηχανάκι ή αυτοκίνητο το βλέπουμε λίγο υπερβολικό κ Γρηγοριάδη

Διαβάστε τι έγραψε ο αντιδήμαρχος

 


 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΕΡΡΩΝ 27/04 2021 ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΚΩΡΟΝΟΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑΣΩΛΗΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ. ΔΡΟΜΟΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. Ο κ. ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΡΑΓΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ? Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ? ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ? ΧΑΧΑ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.