Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : 3+1+2 υποψήφιοι για τον Γιώργο Τράγκα

 Και στο SERRAISTAN έφτασε η χάρη του κόμματος του Γιώργου Τράγκα .Σύμφωνα με τις πρώτες πλ
ηροφορίες που έχουμε έχουν γίνει και οι πρώτες επαφές και προσεγγίσεις με πρόσωπα που έδειξαν ενδιαφέρον να συμπορευτούν με τον δημοσιογράφο στο πολιτικό του εγχείρημα. Μάλιστα κάποιων εκ των ενδιαφερομένων προσέγγισαν οι ίδιοι τον Γιώργο Τράγκα. Σε ότι αφορα τα πρόσωπα που ακούγονται λέγεται οτι προέρχονται  τον από τον χώρο της αγοράς και μάλιστα οι δύο εξ αυτών είναι ιδιαίτερα προβεβλημένα πρόσωπα στην Σερραικη κοινωνία .Ένας ιδιαίτερα προβεβλημένος από τον συνδικαλιστικό χώρο του δημόσιου τομέα , 2 από την αυτοδιοίκηση και ένας πρώην υποψήφιος βουλευτής. Βέβαια περιττό να πούμε οτι κοινή συνισταμένη όλων είναι οτι προέρχονται από την γαλάζια πολυκατοικία

1 σχόλιο:

  1. Συμπληρώνω και δύο ακόμη πρόσωπα : Ένας άνδρας δημοσιογράφος (σερραϊκής καταγωγής αλλά όχι διαμονής) και μία γυναίκα με παλαιότερη θητεία στην Αυτοδιοίκηση του Ν.Σερρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.