Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Δήμος Σερρών : Αλλαγή ρότας στην ΚΕΔΗΣ για πράγματα προφανή


Το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν  τα μέλη των πολιτιστικών συλλόγων για δια ζώσης συμμετοχή στο κάλεσμα της πρόεδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών κ. Χρυσάνθης Παλάζη – Τσοχατζίδη, ανάγκασε την ΚΕΔΗΣ να αλλάξει ρότα. Έτσι, με σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε, η πρόεδρός της μας πληροφορεί ότι προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και ο κίνδυνος μετάδοσης της πανδημίας του covid 19  καθώς επίσης και για το λόγο ότι ορισμένοι εκπρόσωποι συλλόγων αδυνατούσαν να παραστούν παρότι το επιθυμούσαν διακαώς , αποφασίστηκε η ενημέρωση να διεξαχθεί διαδικτυακά, χθές  Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021.

Απορίας άξια αυτή η παλινδρόμηση. Δηλαδή δεν περίμενε η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ, μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε, αυτή την μεγάλη συμμετοχή από την πλευρά των  πολιτιστικών συλλόγων;  Κάτι τόσο προφανές δεν μπορούσε να προβλεφτεί και να σχεδιαστεί από την αρχή σωστά αυτή η σύσκεψη;

 

Δ.Ν.

https://sertharros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.