Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Λύγισε ακόμα και ο Γεραπετρίτης μπροστά στον Σαμαρά!


Μπορεί ο υπουργός κύριος Γιώργος Γεραπετρίτης να έχει αναλάβει τις πιο δύσκολες αποστολές για την παρούσα κυβέρνηση, φαίνεται όμως ότι τρέμει το όνομα Σαμαράς!

Μιλάμε για τον άνθρωπο ο οποίος ήταν ο μόνος που βγήκε μπροστά για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, να ακρωτηριάσει την εθνική μας κυριαρχία στα έξι μίλια δίνοντας έτσι το έναυσμα στους τούρκους για να εκδώσουν NAVTEX μία ανάσα από το Καστελόριζο και την Ρόδο. Τον άνθρωπο που προσπάθησε να δικαιολογήσει ακόμα και την έλλειψη ΜΕΘ, λέγοντας το αμίμητο, ότι όσες περισσότερες μονάδες εντατικής θεραπείας διαθέτουμε, τόσο περισσότερους θανάτους θα έχουμε!

Μιλάμε για τον άνθρωπο που οργάνωσε ολόκληρη την συνδιαλλαγή μεταξύ Μαξίμου και Κατερίνας Σακελλαροπούλου προκειμένου η τελευταία να προταθεί για την θέση της ΠτΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Και όμως αυτός ο άνθρωπος των επικίνδυνων αποστολών, αρνήθηκε κάθετα να αναλάβει τον ρόλο του να συνετίσει πιθανούς συνοδοιπόρους του Αντώνη Σαμαρά σε μελλοντικές του κίνησης!
«Μην με ανακατεύετε με τον Σαμαρά» Ήταν η απάντηση του, όταν του ζητήθηκε να συνομιλήσει με βουλευτές που θεωρούνται «ύποπτοι» για να «συνοδεύσουν» τον τέως πρωθυπουργό.

Φοβάται άραγε τον Μεσσήνιο ή συμβαίνει κάτι άλλο;

 

 

 https://www.newsbreak.gr/


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.