Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Δήμος Αμφίπολης : Ενημέρωση για την συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου

 




Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 η πρώτη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το νέο Έτος, η οποία λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας διεξήχθη μέσω τηλεδιάσκεψης.
Συμμετείχαν 19 μέλη του Δ.Σ. και ακολούθησε διεξοδική συζήτηση επί όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης από όλες τις παρατάξεις, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η ψήφιση αυτών . Το αποτέλεσμα είναι η θετική ψήφιση όλων των εισηγήσεων της συμπολίτευσης κατά πλειοψηφία.
Ο Δήμαρχος Αμφίπολης Στέργιος Φραστανλής αρχικά ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. για το νέο Έτος και δήλωσε ότι είναι βαθύτατα πεπεισμένος ότι θα διανύσουμε μία πολύ επιτυχημένη και δημιουργική χρονιά με πολλά και σημαντικά νέα έργα που έχει εκπονήσει η Δημοτική Αρχή και θα δημοπρατηθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και αφορούν όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα. Επίσης δήλωσε ικανοποιημένος τόσο από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας όσο και από τον τρόπο διεξαγωγής του πρώτου μέσω τηλεδιάσκεψης Δημοτικού Συμβουλίου και ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Κατσάρα Χαρίτων για την άψογη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.