Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Παιχνίδια διαπλοκής και εξουσίας

 




Στους δαιδαλώδεις διαδρόμους του χρήματος και της εξουσίας ένα ερώτημα πλανάται τις τελευταίες μέρες  που έχει στο επίκεντρό του ένα πολιτικοοικονομικό τρίγωνο. Η ιστορία έχει έντονο παρασκήνιο και υπόγειες συγκρούσεις που δείχνουν το άλλο πρόσωπο της εξουσίας και της διαπλοκής σε όλα τα επίπεδα. Πίσω από τις βαριές πόρτες  ακούστηκαν πολλά για πολλούς.

Πολλά συστήματα, μιντιακά, επιχειρηματικά και πολιτικά, βρίσκονται με το χέρι στην σκανδάλη αναμένοντας τις επόμενες κινήσεις ,καθώς το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού για τους οραματιστές του σχεδίου χάθηκε. Καθώς κάποιοι μιλάνε πολύ και ήδη υπάρχουν διαρροές .

 

 

 ΥΓ : Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.