Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Είναι λογοκλοπή και αντιγραφή σύντροφε !!!!!!!


Το άρθρο του κ Σιάρκου μελετά ο σμπίρος μου ο οποίος στην δεύτερή ανάγνωση , μου αναφέρει οτι κάτι του θυμίζουν κάτι του θυμίζουν αυτά που γράφει ο Σμήναρχος  . Ανατρέχει στο πλούσιο αρχείο του και ω του θαύματος ανασύρει δύο κείμενα το ένα με ημερομηνία 3 Αυγούστου 2018 το οποίο υπογράφει η

Μαρία Σκαμπαρδώνη, δημοσιογράφου, e-psychology.gr,  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Και ένα  κείμενο της κ  Αλεξάνδρας Ιωαννίδου  τον Νοέμβριο του 2014 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΙ 

Δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα αν ο κ Σιάρκος ανέφερε οτι το κείμενο του στηρίζετε στις παραπάνω πηγές. Αλλά να ¨¨δανείζεσαι ¨¨¨χωρίς καν την ΄έγκριση του συγγραφέα και να το υπογράφεις παρουσιάζοντας το ως δικό σου .Ε.....

 Δείτε λοιπόν οτι το κείμενο του κ Σιάρκου αποτελεί απλά μια συρραφή αποσπασμάτων από τα κείμενα των δύο κυριών .

Παραθέτουμε

Γράφει  ο κ Σιάρκος 

 
Η δυσκολία στην εύρεση εργασίας σε μία εποχή βαθιάς οικονομικής ύφεσης και αυξημένων αναγκών, όπως και η βαρύτητα που δίνει η κοινωνία στην εργασία για την αξία και το κύρος του ατόμου, βαρύνουν ψυχικά τον άνεργο άνθρωπο με έντονο άγχος, απώλεια της αυτοεκτίμησης, ενοχή και ευερεθιστικότητα.

Ανάφερει κ  Σκαμπαρδώνη 

 
Η δυσκολία στην εύρεση εργασίας σε μία εποχή βαθιάς οικονομικής ύφεσης και αυξημένων αναγκών, όπως και η βαρύτητα που δίνει η κοινωνία στην εργασία για την αξία και το κύρος του ατόμου, βαρύνουν ψυχικά τον άνεργο άνθρωπο με έντονο άγχος, απώλεια της αυτοεκτίμησης, ενοχή, ευερεθιστικότητα.

 Γράφει ο  κ Σιάρκος

 Το σημαντικό ζήτημα της ανεργίας που έχει εξελιχθεί, δυστυχώς, σε τεράστιο πρόβλημα για τους νέους είναι η αιτία για την ύπαρξη τρομερής ανασφάλειας, άγχους σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων και συντελεί στην αύξηση των εντάσεων σε όλες τις διαπροσωπικές σχέσεις του ατόμου.

Γράφει η κ Σκαμπαρδώνη 

 Το σημαντικό ζήτημα της ανεργίας που έχει εξελιχθεί, δυστυχώς, σε τεράστιο πρόβλημα για τους νέους αλλά και τους μεγαλύτερους ηλικιακά ανθρώπους, είναι η αιτία για την ύπαρξη τρομερής ανασφάλειας, άγχους σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων και συντελεί στην αύξηση των εντάσεων σε όλες τις διαπροσωπικές σχέσεις του ατόμου.

Λοιπόν γράφει ο κ Σιάρκος 

Περίπου ένας στους τέσσερις νέους κάτω των 25 ετών στην ΕΕ είναι σήμερα άνεργος, ενώ τα ποσοστά νεανικής ανεργίας σε Ελλάδα, Ισπανία και Ιταλία είναι διπλάσια από το Μ.Ο της ΕΕ.

Στο κείμενο της η Αλεξάνδρα Ιωαννίδου  τον Νοέμβριο του 2014 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΙ 

Περίπου ένας στους τέσσερις νέους κάτω των 25 ετών στην ΕΕ είναι σήμερα άνεργος, ενώ τα ποσοστά νεανικής ανεργίας σε Ελλάδα, Ισπανία και Ιταλία είναι διπλάσια από το μέσο όρο της ΕΕ.

Γράφει ο  κ Σιάρκος

 
Η ελληνική αγορά εργασίας ελάχιστες ευκαιρίες προσφέρει σε ικανούς νέους που τις αναζητούν απεγνωσμένα!
Οι εναλλακτικές λύσεις που έχουν είναι η αυτοαπασχόληση και η μετανάστευση.

Γραφει η κ Ιωαννίδου

 Η ελληνική αγορά εργασίας προσφέρει σε ικανούς νέους υψηλών προσόντων ελάχιστες ευκαιρίες. Οι εναλλακτικές λύσεις που έχουν είναι η μετανάστευση ή η αυτοαπασχόληση.

Γράφει ο κ Σιάρκος 

 Αν ως κράτος δεν ενεργήσουμε έγκαιρα μεθοδικά ....., μια ολόκληρη γενιά κινδυνεύει να χάσει το μέλλον της, τα όνειρα της.


Ιωαννίδου
Τι θα συμβεί, εάν δεν συμβεί κάτι; Μια ολόκληρη γενιά θα χάσει το μέλλον της. 

 

Γράφει ο κ Σιάρκος 

 
Η παρατεταμένη εργασιακή ανασφάλεια είναι δυνατόν να κλονίσει την εμπιστοσύνη των νέων προς το κοινωνικό κράτος, επιφέροντας μοιραία απογοήτευση, δημιουργώντας ευνοϊκό κλίμα αναταραχής και άνοδο ακραίων λαϊκιστικών κινημάτων, με ολέθρια αποτελέσματα για τον τόπο.

 

Γράφει η κ Ιωαννίδου

 

 
πιθανές επιπτώσεις: Απώλεια εμπιστοσύνης έναντι των δημοκρατικών θεσμών, απογοήτευση από την πολιτική και άνοδος ακροδεξιών, λαϊκιστικών και αντιευρωπαϊκών κινημάτων.

 

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ Κ ΣΙΑΡΚΟΥ ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.ΤΩ


 

 

2 σχόλια:

  1. ΣΙΓΑ ΔΕ ΜΕΓΑΛΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ, ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΡΙΚΗ ! ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΝΗΜΑ ΑΝΑΝΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέμα δεν είναι ότι "λογοκλέπτουν" (ας μου επιτραπεί ο νεολογισμός).Το θέμα είναι ότι δεν τους καίγεται καρφι όταν αποκαλύπτονται. Έχουν τους υπηκόους τους που πάντα θα χειροκροτούν τον "γυμνό βασιλιά". Όχι για να δώσουν αξια στο βασιλιά, αλλά για να δώσουν αξία στον εαυτό τους ότι είναι οι μεγάλοι χειροκροτητές του βασιλιά!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.