Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Νοσοκομείο Σερρών : Αιχμές Πεγίδη για τους μόνιμους αναισθησιολόγους


 Με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο υποδιοικητής του νοσοκομείου Σερρών κ Πεγίδης ενημερώνει για την λειτουργία του αναισθησιολογικού τμήματος .Αφού ευχαριστεί τον κ Πέτσα που οικειοθελώς ήρθε από το νοσοκομείο Α΄γιος Παύλος και τους υπόλοιπους γιατρούς ΄που έρχονται από άλλα νοσοκομεία προκειμένου να καλύψουν τις εφημερίες .Αναφέρει οτι ξανάρχισαν και τα τακτικά χειρουργεία . Αναρωτώμενος με νόημα γιατί αυτό δεν συνέβαινε όταν στο νοσοκομείο υπήρχαν 3 αναισθησιολογοι

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ ΠΕΓΙΔΗ

Όπως όλοι γνωρίζετε, στο Αναισθησιολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι τέλος του 2020 που παραιτήθηκε η Διευθύντρια του Αναισθησιολογικού Τμήματος και λίγες μέρες μετά ο μοναδικός μέχρι τότε μόνιμος Αναισθησιολόγος, υπήρχαν τρεις (3) Αναισθησιολόγοι. Μία εξ αυτών η επικουρική Αναισθησιολόγος η κα Τερλεμέ, της οποίας αναμένεται εντός των ημερών το ΦΕΚ διορισμού.
Με τη βοήθεια του Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Τσαλικάκη, το τελευταίο διάστημα μετακινήθηκε για 3 μήνες μετά από δικό του αίτημα, ο Αναισθησιολόγος κ. Δ. Πέτσας (Γ.Ν.Θ. «Άγιος Παύλος»), ενώ τις υπόλοιπες εφημερίες καλύπτουν Αναισθησιολόγοι από διάφορα Νοσοκομεία της Περιφέρειας (Καβάλας, Θεαγένειο, Δράμας, Αλεξανδρούπολης, ΑΧΕΠΑ).
Και μπορεί η στελέχωση στο Αναισθησιολογικό Τμήμα να είναι μειωμένη σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο, η θέληση όμως για δουλειά, η αίσθηση της ευθύνης, το ήθος κ.ά. που χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους αυτούς, απέδειξαν ότι το Αναισθησιολογικό Τμήμα μπορεί να υποστηρίξει τη λειτουργία του Νοσοκομείου και η ομάδα αυτή άρχισε να βάζει εκτός από τα επείγοντα περιστατικά και τακτικά χειρουργεία!
Μάλιστα, χειρουργεία από τη λίστα που από πέρσι τον Μάρτιο είχαν σταματήσει! Από τις αρχές του Φλεβάρη πραγματοποιούνται επεμβάσεις όλων των χειρουργικών ειδικοτήτων του Νοσοκομείου ενώ από την προηγούμενη Δευτέρα άρχισαν και οι επεμβάσεις σε οφθαλμολογικά περιστατικά.
Γιατί με τους μόνιμους Αναισθησιολόγους δε γινόταν αυτό, είναι κάτι που δε θα το πω εγώ. Ο νοών νοείτω!
Το ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους είναι λίγο…
 

 

2 σχόλια:

  1. Εγω αναρωτιεμαι αν υπηρχε αρβηση γτ δεν κινηθηκαν οι προβλεπομενες διαδικασιες. Ας αφησει τα φουμαρα ο νοσηλευτης σαλτιπαγκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμάς ρωτάει? Να απαντήσουμε εμείς οι αναρμόδιοι στον αρμόδιο? Δώσε μου θεέ μου χέρια να χω να σταυροκοπιέμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.