Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Δήμος Βισαλτίας : Αλέξανδρος Τζιάγκαλος -Να’ θες να αγιάσεις και να μην μπορείς...

 

Κριτική στην δημοτική αρχή ασκεί ο δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Τζιάγκαλος με αφορμή την απόφαση πρόσληψης δύο υπαλλήλων στα πλαίσια της αντιμετώπισης του κορονοιου. Ο κ Τζιάγκαλος αναρωτιέται γιατί επιλέχθηκαν ειδικότητες οικονομολόγου και πληροφορικής. Θέτει θέαμα γιατί δίνεται προθεσμία για υποβολή αιτήσεων μόνο 2,5 ημέρες. Καθώς επίσης και γιατί  η πρόσληψη και η επιλογή αυτών που θα καλύψουν τις θέσεις είναι αποκλειστικό δικαίωμα του προέδρου της ΔΕΥΑΒ δηλαδή του δημάρχου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Κ ΤΖΙΑΓΚΑΛΟΥ
 
Να’ θες να αγιάσεις και να μην μπορείς...γιατί είναι και χρονιάρα ημέρα!
Κυριακή απόγευμα και εκεί που "σερφάρω" ανέμελα, πέφτω πάνω σε ανακοίνωση της ΔΕΥΑΒ για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ), συνολικά δύο (2) ατόμων, για την αντιµετώπιση των αρνητικών συνεπειών της εµφάνισης του κορωνοϊού.
Και αναρωτιέμαι φωναχτά:
- Ποια η σκοπιμότητα της πρόσληψης ενός ΠΕ Οικονομολόγου και ενός ΔΕ Πληροφορικής για την αντιµετώπιση των αρνητικών συνεπειών της εµφάνισης του κορωνοϊού?
- Ποια η σκοπιμότητα της τόσο κατεπείγουσας πρόσληψης και της προθεσμίας μόλις 2,5 ημερών για την κατάθεση δικαιολογητικών (Τετάρτη με Παρασκευή)?
- Ποια η σκοπιμότητα η τελική επιλογή να είναι αποκλειστική απόφαση Προέδρου?
Εύχομαι πραγματικά να δοθούν πειστικές απαντήσεις και εγώ να αποδειχθώ απλώς κακοπροαίρετος!

 

2 σχόλια:

  1. Η δικαιολογία στο όνομα του κορωνοϊου είναι να βολέψουμε τα ΄΄δικά μας παιδιά΄΄ . Ολες οι προσλήψεις γίνονται απο ΔΕΥΑ αφού είναι ο πιο εύκολος δρόμος χωρίς εγκρίσεις κτλ. Ντροπή στη διοίκηση αφενός γιατί είναι ζημιογόνες επιχειρήσεις που δεν έχουν κέρδη αφετέρου για το αιφνιδιασμό και την σπουδή που δείχνει ίσως για να καλύψει κάτι. Η προθεσμία των 2 ημερών υποβολής δικαιολογητικών το φανερώνει. Αραγε είναι νόμιμα όλα αυτά ? Δείχνει μια αλαζονεία εξουσίας και κατάχρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολα αξιοκρατικά το σύνθημα προεκλογικά . Το παλαιοκομματικό καθεστώς συνεχίζεται . Προσλήψεις, ρουσφέτια, αναξιοκρατία . Τι παράδειγμα δίνουμε στα παιδιά μας και γιατί να μείνουνε στη χώρα άραγε ? Λέω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.