Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Οι δημοσκοπήσεις ¨¨καίνε το σενάριο ¨¨ .......για την επιστροφή

 


Ειναι κοινό μυστικό στους παροικούντες στην γαλάζια πολυκατοικία οτι ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας επιθμεί διακαως την επιστροφή του στην κεντρικη πολιτική σκηνή . Τον τελευταίο λοιπόν χρόνο ανα τακτα χρονικα διαστήματα σύμφωνα με πληροφορίες  γίνονται μετρήσεις της κοινής γνώμης σε μια προσπάθεια ιχνηλάτησης των απόψεων των πολιτών για την τύχη που θα έχει ένα τέτοιο Απόστολος Τζιτζικώστας - Βικιπαίδεια
εγχείρημα .Η τελευταία που πραγματοποιήθηκε προ ημερών από την Palmos Analysis είναι άκρως απογοητευτικη καθώς . Μόλις 10% τον θέλει στο Κοινοβούλιο ως Βουλευτή, ένα 7% ως μέλος της Κυβέρνησης και 1% στη Βουλή ως Ευρωβουλευτής.

Για ένα πολιτικο που το 2016 δικδίκησε την προεδρία της ΝΔ και έλαβε 20% τα παραπάνω νούμερα δεν μπορείς να τα πεις ούτε καν ενθαρρυντικά 

1 σχόλιο:

  1. ειστε απλα αστειοι εσεις εκει.αφου ρε καραγκιοζηδες δεν αναρτατε τα σχολια ,τι στο διαολο εχετε δωσει την δυνατοτητα να γινονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.