Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Δήμος Σερρών : Ο Βασίλης Τερζής ...¨¨άδειαζει ¨¨¨ τον Στέφανο Φωτιάδη


 Απάντηση στην ανάρτηση μας 

 

Η αντιπολίτευση των .....¨¨ τηλεοπτικών παραθύρων ¨¨¨ 


 

 

 

Δίνει ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Τερζής .Ο οποίος όπως σωστά σημειώνει από την στιγμή που για το θέμα τοποθετήθηκε ο δήμαρχος .Έπρεπε θεσμικά να τοποθετηθούν οι επικεφαλής των δημοτικων παρατάξεων 

ΥΓ : Εμείς πάντως επί του θέματος αγαπητέ κ Τερζή δεν ακούσαμε ούτε τον δικό σας αρχηγό κ Φωτιάδη ούτε άλλο επικεφαλής να τοποθετείται 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ ΤΕΡΖΗ 

Σωστά το προηγούμενο διάστημα, αρκετοί, ανάμεσά τους και επικεφαλής παρατάξεων, δημόσια καταθέσαμε τις απόψεις και τις θέσεις μας επί του θέματος. Θα είχες δίκιο, όπως όμως γράφεις και ο ίδιος, ο Δήμαρχος τοποθετήθηκε για το θέμα του πρώην κτηρίου του Ο.Ε.Κ. και ο Δήμαρχος επίσης απάντησε και για το θέμα της ακυρότητας της ψήφου του κ Κατιρτζόγλου. Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει ένας άγραφος, εθιμικός κανόνας, οι επικεφαλής έπρεπε να απαντήσουν, να τοποθετηθούν ή να αντιδράσουν, η συζήτηση ήταν πλέον σε αυτό το επίπεδο. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία πάντα επώνυμα, Βασίλης Τερζής.

3 σχόλια:

  1. Γι' αυτό τον πάμε τον Τερζή, δε μασάει τα λόγια του, λάθος έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aυθεντικός , ειλικρινής και δεν υποκρίνεται. Τα λέει όλα αυτά. Δυστυχώς δεν μπορούμε πλέον να εμπιστευόμαστε άτομα που είναι ανειλικρινή και ανεύθυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να πούμε για αυτόν τον άνθρωπο καθαρός σταρατος παντελονατος κονδυλατος στυλατος αερατος γαματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.