Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Αδίκως το ¨ σκαλίζεις ¨¨¨Μαρία

 

 
 
 
Με ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την Παρασκευή κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Σερρών η δημοσιογράφος Μαρία Νάβαλη έθεσε κάποια ερωτήματα σχετικά με το θέμα της παραχώρησης του κτηρίου του πρώην ΟΕΚ . Το Σάββατο η κ Νάβαλη παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του ΔΙΚΤΥΟ όπου φιλοξένησε τον κ Φωτιάδη και τον κ Αραμπατζή .Πιστεύουμε οτι η δημοσιογράφος θα διαπίστωσε οτι τον προβληματισμό τον έχει μόνο η ίδια. Καθώς ο δύο άνδρες για το θέμα παρά τις προ ημερών δηλώσεις τους ¨¨σφύριξαν ¨¨ αδιάφορα

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ Κ ΝΑΒΑΛΗ
 
Παρακολουθώ τη συνεδρίαση του Δ.Σ. Σερρών (κακώς βέβαια για την ψυχική μου υγεία...). Ο κ. Δήμαρχος στις αρχικές του τοποθετήσεις αναφέρθηκε και στο θέμα του κτηρίου του πρώην Ο.Ε.Κ. που ζητήθηκε για νηπιαγωγείο και δεν μπορεί τελικά λόγω απροσπέλαστων προβλημάτων. Ο κ. Δήμαρχος, δυστυχώς, δεν αναφέρθηκε στην "ταμπακιέρα", δηλαδή, στο έγγραφο της αρμόδιας αντιδημαρχίας προς το σύλλογο εκπαιδευτικών, πως συνεχίζονται οι προσπάθειες για να γίνει νηπιαγωγείο!!! Αντιθέτως, για μία ακόμη φορά, προσπάθησε να πετάξει τη μπάλα στην κερκίδα, σχολιάζοντας εκτενώς τις τάχα μου αντιδράσεις για το γεγονός πως η αίθουσα θα αξιοποιηθεί από τον σύνδεσμο εφέδρων αξιωματικών. Κανείς, ποτέ δεν ασχολήθηκε για το αν ο χώρος "παραχωρήθηκε" στον σύνδεσμο ή όχι. Κανείς δεν αδικεί τίποτε και κανέναν, ούτε μπήκε στη λανθασμένη βάση το θέμα, γιατί απλούστατα η συζήτηση επικεντρώθηκε στο τι ακριβώς συμβαίνει... υπάρχουν απροσπέλαστα προβλήματα ή συνεχίζονται οι προσπάθειες; Τελικά το έγγραφο γιατί στάλθηκε στους εκπαιδευτικούς με τη συγκεκριμένη παράγραφο, πως συνεχίζονται οι προσπάθειες για νηπιαγωγείο κάπου στο μέλλον. Όσο για τη δήλωση πως όταν θα γίνει το πάρκο πολιτισμού στο πρώην στρατόπεδο Παπαλουκά θα μεταφερθεί εκεί το μουσείο των εφέδρων, να επισημάνω, πως στις πρώτες του δηλώσεις, στις 3 Φεβρουαρίου, ερωτηθείς από τη συνάδελφο Βαϊα Βαϊδου γιατί δεν γίνεται το μουσείο στο πάρκο πολιτισμού ο κ. Κατιρτζόγλου, δήλωσε στην ουσία πως δεν το είχαν σκεφτεί και πως είναι μία πολύ καλή ιδέα!!! Για όποιον θέλει να ακούσει τις δηλώσεις του κ. Κατιρτζόγλου μπορεί να το κάνει πατώντας στο παρακάτω Link:
Υ.Γ. δεν είμαστε όλοι "αμοιβάδες"

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.