Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Δεν ξέχασε τον Παναγιώτη ο Ιορδάνης !

 


Ευχές για Υγεία και Χρόνια Πολλά για τα χθεσινά του γενέθλια έδωσε στον άλλοτε Νομάρχη Θεσσαλονίκης και Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο δημοσιογράφος, Ιορδάνης Ξανθόπουλος. Μάλιστα, ο τελευταίος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης θύμισε σε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους μία χαρακτηριστική στιγμή, που έρχεται από το μακρινό 2010 και τον τότε προεκλογικό αγώνα.

Η φωτογραφία δείχνει το δημοσιογράφο να παίρνει συνέντευξη με το μικρόφωνο της τότε ενεργής TVS τον κ.Ψωμιάδη, ο οποίος είχε έρθει στην πόλη των Σερρών λίγο πριν από την εκλογική αναμέτρηση της πρώτης Κυριακής (07/11/2010), στην οποία ο «Πανίκας» είχε αναδειχθεί πρώτος με ποσοστό 43,2% έναντι του 30,68% του δεύτερου Μάρκου Μπόλαρη. 

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο σερραϊκής καταγωγής Π.Ψωμιάδης (σσ Κάτω Πορόια Σερρών) γεννήθηκε στις 20/01/1948. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.