Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Γιώργος Γούνας : Άφαντος ο Τζιτζικώστας

 


Δριμεία κριτική για το πρόγραμμα ΔΙΕΞΟΔΟΣ άσκησε το μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Σερρών Γιώργος Γούνας . Ο κ Γούνας ο οποίος φιλοξενήθηκε  στο δελτίο ειδήσεων του ΔΙΚΤΥΟ έκανε λόγο για επιλογή κριτηρίων τα οποία στην ουσία απέκλεισαν απο την χρηματοδότηση του προγράμματος τις μικρές επιχειρήσεις . Ενω σε ερώτηση του Γιώργου Καπετάνιου αν υπήρξε επικοινωνία με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα ανέφερε οτι κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό . Σημειώνοντας οτι ο κ Τζιτζικώστας παραμένει άφαντος εδώ και ένα τουλάχιστον χρόνο από τις Σέρρες

1 σχόλιο:

  1. Κε ΓΟΥΝΑ αδικείτε το Περιφερειάρχη και παραπλανείτε τους Σερραίους. Οπως γνωρίζετε ο κος ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ εκπροσωπείται στην Π.Ε. απο τον Αντιπεριφερειάρχη. Συνεπώς απευθυνθείτε σ' αυτόν και είμαι βέβαιος οτι θα επιλύσει το πρόβλημά Σας καθόσον νοιάζεται πολύ για τους υποτελείς του. Εκτός και αν δεν θέλετε να τον στεναχωρήσετε αφου το παρεάκι "βολεύθηκε". ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.