Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Δήμος Βισαλτίας : Νέα κόντρα Δουβίτσα - Μασλαρινού


Με ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑ Βισαλτίας γνωστοποίησε

στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου, τα αποτελέσματα της διενέργεια ανάλυσης στα λύματα της Νιγρίτας, για τον προσδιορισμό της γεωγραφικής κατανομής της εξάπλωσης του covid-19.

Ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Αστέριος Δουβίτσας με δήλωσή του στο serrespost.gr, δηλώνει πως ο τρόπος με τον οποίο διεξήχθη ο έλεγχος δεν είναι ο ενδεδειγμένος και καταγγέλλει την δημοτική αρχή για προχειρότητα και σκοπιμότητες.

 Επίσης διερωτάται γιατί δεν έγιναν περισσότερα rapid tests στην περιοχή της Βισαλτίας, ενώ ο Δήμος έχει χορηγηθεί για το λόγο αυτό με 300.000 ευρώ.

 

Στα ερωτήματα του κ.Δουβίτσα απάντησε ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός, ο οποίος διευκρίνισε πως ο έλεγχος και η ανάλυση των λυμάτων έγινε από πιστοποιημένο εργαστήριο των Αθηνών το οποίο κατονομάζει και πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις προδιαγραφές που προβλέπονται από την επιστημονική κοινότητα.

Αναφορικά με τη διενέργεια rapid tests στην περιοχή της Βισαλτίας, ο κ.Μασλαρινός τόνισε πως διενεργήθηκαν από τον ΕΟΔΥ τόσα tests όσα χρειάζονταν και αν κριθεί σκόπιμο να γίνουν κι άλλα, θα γίνουν.


 

 

 https://www.serrespost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.