Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Σέρρες :Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικτυακή καλλιτεχνική εκδήλωση “ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ SOS”

 


Τα σωματεία και οι σύλλογοι που διοργανώσαμε τη

διαδικτυακή εκδήλωση-διαμαρτυρία “ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ SOS”, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους  χιλιάδες Σερραίους που την αγκάλιασαν και συνεχίζουν να την αγκαλιάζουν, όπως και τους πολλούς φίλους που βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο στην επιτυχία της.

 

Ιδιαίτερα θέλουμε να εκφράσουμε τις μεγάλες ευχαριστίες μας στους καλλιτέχνες που έλαβαν μέρος. Τους ζητούμε συγγνώμη για τα λάθη, τις αστοχίες και τις παραλήψεις που δε μπορέσαμε να αποφύγουμε.

 

Ο αγώνας για ένα δημόσιο σύστημα υγείας στην Π.Ε. Σερρών που θα αντιστοιχεί στις ανάγκες του λαού και στις δυνατότητες της επιστήμης τεχνολογίας συνεχίζεται. Ιδιαίτερη σημασία αποκτά, δεδομένων των δύσκολων καταστάσεων που ακόμη και τώρα αντιμετωπίζουν οι δομές του δημοσίου συστήματος υγείας στην Π.Ε. Σερρών, αλλά και στο κακό σενάριο αναζωπύρωσης του δεύτερου κύματος της πανδημίας μετά τις γιορτές.

 

Αντίστοιχα συνεχίζεται ο αγώνας για την προστασία όλων των δικαιωμάτων μας, όπως και οι δράσεις αλληλεγγύης για ανθρώπους που έχουν άμεση ανάγκη.

 

https://www.youtube.com/watch?v=8oP9N1F1QpM&t=2s&ab_channel=%CE%A3%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%AE%CF%81%CF%89%CE%BD%CE%9D%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CE%A3%CE%B5%CF%81%CF%81%CF%8E%CE%BD

ΥΓ1 Σε ορισμένους καλοθελητές,  γνωστούς για το ποιόν τους στην Σερραϊκή κοινωνία που προσπάθησαν να παρουσιάσουν την εκδήλωση μας ως κομματικά υποκινούμενη, απαντούμε πως “κοινή λογική” είναι οι θέσεις και τα αιτήματα μας για το δημόσιο σύστημα υγείας στην Π.Ε. Σερρών. Όχι η κυβερνητική πολιτική στην υγεία εν μέσω πανδημίας. Όποτε αν  θέλουν να ψάξουν για “υποκινούμενους”  και “ιδιοτελή” συμφέροντα ας στρέψουν την προσοχή τους σε όσους λειτουργούν ως απολογητές μιας πολιτικής που στοιχίζει ανθρώπινες ζωές.

 

ΥΓ2 Η προσέγγιση μας για το δημόσιο σύστημα υγείας στην Π.Ε. Σερρών και τα αιτήματα μας για αύξηση της χρηματοδότησης, προσλήψεις προσωπικού, επαρκής στελέχωση και ανάπτυξη της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, διεκδικούνται σταθερά από τα σωματεία/συλλόγους/επιτροπές μας εδώ και τουλάχιστον δέκα χρόνια. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα υπήρξαν και κοινές κινητοποιήσεις, όπως η συναυλία του 2016. Συνεπώς, όσοι πολιτικά κόμματα και πολιτικά πρόσωπα από κυβερνητικές και άλλες θέσεις ευθύνης εφάρμοσαν αντίθετες πολιτικές, ενώ αποδέχονται τη λογική ότι η υγεία είναι και εμπόρευμα δεν απαλλάσσονται των ευθυνών τους με το να προβληθούν ως υποστηρικτές της εκδήλωσης μας   

Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Ν. Σερρών

Επιτροπή Αναπληρωτών-Αδιόριστων Εκπαιδευτικών Ν. Σερρών

Επιτροπή εργαζομένων στον Επισιτισμό Ν. Σερρών

Επιτροπή φοιτητών ΔΙΠΑΕ

Σύλλογος Γυναικών Ν. Σερρών

Σύλλογος Διαβητικών Ν. Σερρών

Σύλλογος Καρκινοπαθών Ν. Σερρών

Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων Ν. Σερρών

Σύλλογος Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία ΣΟΦΨΥ Ν. Σερρών

Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Ν. Σερρών

Σωματείο Εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Σερρών

Σωματείο εργατών επεξεργασίας μετάλλου Ν. Σερρών

Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Σερρών

Σωματείο Μικροπωλητών Ν Σερρω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.